Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki még aszexuális itt?
Demihetero vagyok, az aszexuális skáláján van :)
Engem meg "prűd"-nek szoktak hívni, mert engem sem érdekel a szex úgy általánosságban véve. Majd ha lesz egy párom akivel nagyon mély barátság és bizalom fűz össze akkor lesz, de addig hagyjanak békén a témával.
#1 vagyok, csücsülj le szépen, storytime :D
Az aszexuális csak egy gyűjtőfogalom, amibe beletartoznak a fogalmak. Ellentéte a szexuális, amibe beletartozik a homoszexuális, heteroszexuális, satöbbi.
Én demiheteroszexuális vagyok, a "demi-" előtag azt jelenti, "félig", utána következik a nemi preferencia (hetero, homo, pán, poli, stb.)
Szóval alapvetően a "fiúkat szeretem", de ez nem teljesen igaz. Nem igazán vonzódom senkihez, nincs olyan hogy "első látásra szerelem", nem esek bele senkibe így. Maximum érdeklődök iránta, de baráti értelemben. Ahhoz, hogy szexuálisan is vonzódjak valakihez, ahhoz először mély barátság és bizalom kell. Szóval nálam a szerelem a barátságból fejlődik tovább.
Itt egész jól össze van írva, ha valamelyiket nem érted akkor segítek kibogozni :)
Na, ezt jol osszefoglaltad! Rolam irtal:)
20/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!