Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert unalmas a sex?
Nem lehet hogy te is csak fekszel mint egy ,,fadarab" aztán várod hogy a férfi meg eljuttasson a csúcsra?
Szerintem az is egy opció hogy pl fel vagy izgulva és ahogy szexeltek te egy idő után ,,megunod" és elkezdesz nem is oda figyelni így érdektelenné válik az egész
Na erre kivancsi vagyok milyen amikor unalmas a sex, en ilyet meg nem tapasztaltam,
F
A szex egyáltalán nem unalmas, sőt, nagyon élvezetes.
Ha neked nem az, akkor lehet benned van a hiba. Mert ha 3 emberrel próbáltad már, akik más barátnőjüket eljuttatták a csúcsra, élvezték velük az együttlétet, akkor azért túl valószínűtlen, hogy mindig rossz pasikat fogj ki.
Szoktál te maszturbálni rendszeresen? Érdekel téged úgy isten igazán a szex? Meg aztán tudod a saját tapasztalatom azt mutatja, hogy a szex nem attól lesz jó, hogy az ember szereti a másikat, hanem ha eszméletlenül vonzódik a másikhoz, nagyon kívánja és egyeznek a szexuális igények.
Ha már így indulsz neki, hogy oké, vágysz rá, de s..r az egész, akkor gondolom a szexben a hozzáállásod is olyan, lehet, csak várod a csodát, de te magad semmit nem teszel érte és akkor ne csodálkozz, hogy nem éled meg pozitívan.
Olyan nincs hogy unalmas, a partnerednek kell tapogatózó hogy mit szeretsz, mik az igényeit, hogy jobb neked stb..... ha nincs összhang , nincs kapcsolat , jó szex köztetek.
Mond el neki hogy mit szeretsz és hogyan, irányítás ot, néha kell sajnos.
De meg fiatal vagy hogy nyilatkoz , lesz meg jó ill rossz tapasztalatod.
Arra nem gondoltál hogy te is unalmas vagy neki?
Csak te magadat nem látod, változtass magadon is. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!