Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány szexpartnert tudnak majd összeszámolni annyi idős korukra a mai 12-14 éves gyerekek, amikor eljutnak oda, hogy családot alapítsanak? (főleg 12-14 éves lányokra gondolok, hogy hány lesz nekik? )
ezt elolvasva egy kicsit ez a kérdés kezdett el érdekelni.
Szerintetek hogy van ez?
Féltékeny vagy? Irigykedsz, hogy ma nem az van hogy az apád meg az anyád elad téged két tevéért valami állatnak? Rossz hogy vannak akik élvezik az életet? Mert úgy érzem hogy egy "bezzeg az én időmben ídösapám a szíjjal vörte szét a fejem hacsak másra is merten nízni" dologra akarsz kilyukadni. Elnézést kérek ha nem így van.
Ha jól esik nekik csak tessék, támogatom őket szellemileg és edukációsan és ha minden tompa, begyepesedett szülő is támogatná őket edukációsan akkor elkerülhetőek lennének azok a fiatalkorú aktusok amiket később megbánnak ezek a személyek.
Kedves első válaszadó,te valamit nagyon félreértelmeztél a kérdésben.. Te jó ég.. És most nagyon vissza kell fognom magam, hogy udvarias maradjak.
Igen, 15 vagyok,de teljesen egyetértek a kérdező álláspontjával. Ez a koránérés, stb., ez közhely. A világ is egyre gátlástalanabb, a fiatalok is. Nemrég a rádióban hallottam egyébként,hogy Finnországban poén hogy 2 idegen tini a köztereken összefeküdjön,mert jó nézni a döbbent arcokat,és hú de jó. Itt tartunk... Ki tudja mi lesz pár év múlva? Félelmetes... Igen,tuti a szülőknek is szerepe van ebben. És mit látnak a gyerekek a TV-ben? Egy sorozatot néztem, elkezdték dugni egymást, 12-es karikával. Átkapcsoltam a másik csatornára.Közvetlenül. 2 disznó párosodott rajta. Újabb váltás. Fókusz,vagy valami hasonló. Téma? Na? Szex. Igen, a TV.. Ez csak a TV... A szülőktől is sokmindent lehet tanulni. Ha minden szülő normális neveltetést adna a gyermekének (Nem,baby,nem a verésre gondolok,az nem old meg semmit) nem lennének ilyen elfajult dolgok... Mert tényleg más az, ha fél éve együtt vagyok valakivel,szeretem,és társai, mint ha egy parti után összefekszünk az első szembejövővel.
Hát, (1.válaszadó) rendesen kiakasztott (és valószínű nem csak engem) hogy olyanokat mondtál mint "Féltékeny vagy?" és ehhez hasonló.. Ez undorító.. Hogy feltételezheted ezt? Valószínű te sem vagy különb a "nagy átlag"nál.. Szomorú.. :S MIndegy. Bocsi mindenkitől a hosszú válaszért, de a véleményem ez.
Pontozás nem izgat.
Az első válaszoló biztosan van vagy 15 éves, és legalább 2 éve szexel fűvel-fával.
Amúgy a kérdésre válaszolva, ezek nem fognak eljutni a családalapításig, mert úgyis elkapnak valami nyavaját (egyáltalán nem felvilágosultak), vagy túl korán jutnak el a családalapításig (szintén az előző okból).
Az előttem válaszolonak.
Akinek nem inge ne vegye magára!
Te érett voltál és igy akartad, de nem a Te "fajtádról"(nem sértő kifejezésnek szánom csak nemtudok más szót rá)van szó.Hanem arról aki divatból 12-14 évesen szétteszi a lábát!
Nem mindegy, hogy hányat számolnak össze? attól kevesebb lesz valaki, ha nem csak a nagy Ő-nek adja oda magát? Mert ha csak az az erkölcsös, akkor bizony a földön kevés erkölcsös ember van. Ha meg átlépi ezt a határt, akkor már nem mindegy, hogy mennyivel?
Amúgy az miért nem zavar, hogy nekünk, srácoknak hány partnerünk van?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!