Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány szexpartnert tudnak majd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány szexpartnert tudnak majd összeszámolni annyi idős korukra a mai 12-14 éves gyerekek, amikor eljutnak oda, hogy családot alapítsanak? (főleg 12-14 éves lányokra gondolok, hogy hány lesz nekik? )

Figyelt kérdés

[link]

ezt elolvasva egy kicsit ez a kérdés kezdett el érdekelni.

Szerintetek hogy van ez?

2008. okt. 18. 19:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
12%

Féltékeny vagy? Irigykedsz, hogy ma nem az van hogy az apád meg az anyád elad téged két tevéért valami állatnak? Rossz hogy vannak akik élvezik az életet? Mert úgy érzem hogy egy "bezzeg az én időmben ídösapám a szíjjal vörte szét a fejem hacsak másra is merten nízni" dologra akarsz kilyukadni. Elnézést kérek ha nem így van.

Ha jól esik nekik csak tessék, támogatom őket szellemileg és edukációsan és ha minden tompa, begyepesedett szülő is támogatná őket edukációsan akkor elkerülhetőek lennének azok a fiatalkorú aktusok amiket később megbánnak ezek a személyek.

2008. okt. 18. 19:30
 2/12 anonim ***** válasza:
83%

Kedves első válaszadó,te valamit nagyon félreértelmeztél a kérdésben.. Te jó ég.. És most nagyon vissza kell fognom magam, hogy udvarias maradjak.

Igen, 15 vagyok,de teljesen egyetértek a kérdező álláspontjával. Ez a koránérés, stb., ez közhely. A világ is egyre gátlástalanabb, a fiatalok is. Nemrég a rádióban hallottam egyébként,hogy Finnországban poén hogy 2 idegen tini a köztereken összefeküdjön,mert jó nézni a döbbent arcokat,és hú de jó. Itt tartunk... Ki tudja mi lesz pár év múlva? Félelmetes... Igen,tuti a szülőknek is szerepe van ebben. És mit látnak a gyerekek a TV-ben? Egy sorozatot néztem, elkezdték dugni egymást, 12-es karikával. Átkapcsoltam a másik csatornára.Közvetlenül. 2 disznó párosodott rajta. Újabb váltás. Fókusz,vagy valami hasonló. Téma? Na? Szex. Igen, a TV.. Ez csak a TV... A szülőktől is sokmindent lehet tanulni. Ha minden szülő normális neveltetést adna a gyermekének (Nem,baby,nem a verésre gondolok,az nem old meg semmit) nem lennének ilyen elfajult dolgok... Mert tényleg más az, ha fél éve együtt vagyok valakivel,szeretem,és társai, mint ha egy parti után összefekszünk az első szembejövővel.

Hát, (1.válaszadó) rendesen kiakasztott (és valószínű nem csak engem) hogy olyanokat mondtál mint "Féltékeny vagy?" és ehhez hasonló.. Ez undorító.. Hogy feltételezheted ezt? Valószínű te sem vagy különb a "nagy átlag"nál.. Szomorú.. :S MIndegy. Bocsi mindenkitől a hosszú válaszért, de a véleményem ez.

Pontozás nem izgat.

2008. okt. 18. 20:00
 3/12 anonim ***** válasza:
71%

Az első válaszoló biztosan van vagy 15 éves, és legalább 2 éve szexel fűvel-fával.

Amúgy a kérdésre válaszolva, ezek nem fognak eljutni a családalapításig, mert úgyis elkapnak valami nyavaját (egyáltalán nem felvilágosultak), vagy túl korán jutnak el a családalapításig (szintén az előző okból).

2008. okt. 18. 20:03
 4/12 anonim ***** válasza:
20%
Emberek!Azért ne általánositsatok!18 vagyok,14 évesen vesztettem el a szűzességemet!Ez nem azt jelenti h mindenkivel összefekszem!4 év alatt 2 fiúval voltam együtt.Egy két éves és egy fél éves kapcsolatom van(volt).Szóval aki elvesziti a szűzességét korán nem azt jelenti h kurva.És igen én érett voltam rá lelkileg testileg és az eszem is megvolt.Nem 1 nem 10 kérdésre válaszoltam már itt és nem hülyeséget!Mielött elvesztettem a szűzességemet rengeteget olvastam a témáról és tudtam mindent mi,hogy,hogyan müködik!
2008. okt. 18. 21:05
 5/12 anonim ***** válasza:

Az előttem válaszolonak.

Akinek nem inge ne vegye magára!

Te érett voltál és igy akartad, de nem a Te "fajtádról"(nem sértő kifejezésnek szánom csak nemtudok más szót rá)van szó.Hanem arról aki divatból 12-14 évesen szétteszi a lábát!

2008. okt. 18. 22:02
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Teljesen kiégnek arra.Ilyen fiatalon akárhogy is nézzük éretlenek még a szexre.Nem elég a testi érettség,agyilag,érzelmileg is fel kell nőni,hogy élvezni tudjuk a szexet.A család,hát ez jó kérdés.Szerintetek lesz arra mire a mostani tizenévesek felnőnek a családnak még jelentősége?Hisz már egyáltalán nem fontos a házasság sem elavult dolog,összeállunk mit lovak a kánikulába,ha nem tetszik szétmegyünk,az sem baj,ha gyerek van.Sőt nem fontos egymást tiszteletben tartani sem,semmiért nem kell felelősséget vállalni,ha valami nem tetszik azt önkényesen elintézhetik,és nem vonhatóak felelősségre érte a tizenévesek....ááhhh,szerintetek hová tartunk?Jól van ez így?És hiába próbáljuk mi a gyerekeinket normálisan nevelni,erényességre,erkölcsösségre,becsületességre...mit látnak mindenfelé?Gátlástalanságot,vandalizmust,ocsmányságot...félelmetes.
2008. okt. 18. 22:35
 7/12 anonim ***** válasza:
51%
Ne aggódj, lesz ebből a korosztályból olyan, aki tovább viszi az erkölcsöt; van olyan, aki nem hagyja, hogy a média befolyásolja.
2008. okt. 18. 22:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Hát a bemásolt linkbe vannak olyanok, akik marháknak nevezik a fiatalokat. De miért? Mert Van pár aki nemnormális? Azért már minden fiatal marha? Marha nektek a jóédes anyukátok, meg ti, aki ilyen választ ad. Figyeljetek, abból kiindulva hogy a neten a 13 éves gyerekek mit írogatnak, hogy ezzel meg azzal dugtak.Naés? Ki hiszi ezt el? Ebből semmi nem igaz. Én 16 éves vagyok, 15 évesen vesztettem el egy 18 éves lánnyal akivel most is együtt vagyok, féléve élek szexuális életet, amit élvezek és nem azért csinálom mert menő.Leszarom. A barátnőm és én érdekel. Az osztályomba vagyunk 31-en, mindnekivel nagyon jóba vagyok, és a 31-ből akármilyen hihetetlen csak 6 ember szexelt már. Ti honnan tudjátok hogy 13 évesen már elvesztik? Ott voltatok? Az értelmetlen picsák ezt írják meg azt, én is írhatnék bármit, nem kell elhinni. Komolyan nem értem az embereket. Gondolkozzatok már..
2008. okt. 19. 00:15
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Valamennyiben egyet értek azzal hogy pár 13 éves csaj aki ezt jónak érzi 20 éves korára egy kiélt kurva lesz, de ez szerintem nagyon kevés, ti ugy gondoljátok hogy 10ből 9 már nem szűz 13 évesen. Én úgy gondolom hogy 20-ból 1 nem szűz. Ami még így is nagyon visszataszító, mert 13 éves csak 13 éves. De ti honnan tudjátok hogy 15 évesen nem lehet élvezni a szexet? Meg hogy 15 évesen nem szeretkezek, csak dugok mint a nyúl? Honnan a faszból tudja az aki 20 éves koráig nem látott csak TV-be szexet? Azért nem mindenki olyan amire ti gondoltok..Már elnézést...
2008. okt. 19. 00:18
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy hányat számolnak össze? attól kevesebb lesz valaki, ha nem csak a nagy Ő-nek adja oda magát? Mert ha csak az az erkölcsös, akkor bizony a földön kevés erkölcsös ember van. Ha meg átlépi ezt a határt, akkor már nem mindegy, hogy mennyivel?

Amúgy az miért nem zavar, hogy nekünk, srácoknak hány partnerünk van?

2008. okt. 19. 08:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!