Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kéne egy olyan videó amibe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kéne egy olyan videó amibe két csaj kényezteti egymást, hol találok ilyet?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel (én is csaj vok) ki szeretnénk próbálni, valami jó videó kéne előbb, hogy ő is kedvet kapjon, hiszen nem vagyunk leszbik, de jó lenne kicsit játszani, és hogy kedvet kapjon! Linkeljetek, ha tudok, köszi!
2008. okt. 18. 17:12
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
13%

[link]

Sztem jó

2008. okt. 18. 17:17
 2/22 A kérdező kommentje:
-.-"
2008. okt. 18. 17:23
 3/22 anonim ***** válasza:
54%
Gratulálok az első hozzászólónak :S beteg f@sz.
2008. okt. 18. 17:27
 4/22 anonim ***** válasza:
34%
fúúúúúúúúúúúúúúúúúj...na ez a nem normális dolog
2008. okt. 18. 17:47
 5/22 anonim ***** válasza:
73%
www.videa.hu szerintem van pár jó
2008. okt. 18. 17:48
 6/22 anonim ***** válasza:
25%

szia

[link] és lesbi kateroria csomo jo kis video :)

2008. okt. 18. 17:55
 7/22 anonim ***** válasza:
6%

És ti (akik belinkeltek vagy ajánlottak) min ilyeneket néztek a szabadidőtökben? Kérdezem én: ez normális szerintetek? Jó nem ítélem el a leszbiket, de ne a 100m-es körzetembe csinálják...

Kedves Kérdező! Nem igaz, hogy nem vagytok azok...mi az hogy a barátnőd is kedvet kapjon hozzá?? Mi ez ha nem az? Pff... szánalmas

2008. okt. 18. 18:33
 8/22 A kérdező kommentje:
Miért szánalmas? Ez egy érzés, ami jön és nem tudok mit tenni. Ja és senki nem tudja ezt rólam, és sokan szeretnek, hál istennek. Tehát ennyit arról hogy valaki lenéz valakit a leszbikusság miatt. Akkor elítélnél és meg se akarnál ismerni közben lehet hogy legjobb barátod lennék? Sztem undorító valakit az érzései miatt elítélni. De tényleg nem vagyok amúgy leszbikus, csak kíváncsi egyszerűen. És ezért szerintem nem lesz valaki szánalmas. Nekem pl. az nem jön be hogy a férfiak közt vannak melegek, kicsit undi nekem, de ettől nem ítélem el őket, ha nekik így jó akkor legyen! Attól lehet többet ér az az ember mint Te vagy bárki más... Nem tudhatod.
2008. okt. 18. 18:46
 9/22 anonim ***** válasza:
23%

Engedd már meg, hogy legyen egy véleményem "rólatok"! Elvégre ez szabad ország...Szóval, nekem ez a véleményem marad és nem fogom megváltoztatni senki kedvéért! (lehet lepontozni meg hasonlók de akkor is ez marad a véleményem)

De mi a francot fogsz mondani majd az unokáidnak (már ha lesznek) "Aranyom abban az időben én mit csináltam..." szerinted meg fog dicsérni? Biztosan nem...ennyit erről...

2008. okt. 18. 18:52
 10/22 A kérdező kommentje:

Ki mondta h nem lehet véleményed?xD

Amúgy meg nem pontoztalak le épp ezért, mert mindenkinek meg van a saját véleménye...És nem fogok mindent az unokáim orrára kötni, az én szüleim, nagyszüleim is csináltak érdekes dolgokat biztos, amit nem mondanak el(nem pont ilyet). Egyszer kipróbálom ennyi. Egyszer élünk. :D És inkább, mint hogy 12-13 évesen a város kurvája legyek sztem. Am 18 vagyok...volt egy komoly kapcsolatom, továbbra is férfiak iránt érdeklődöm ettől függetlenül. :)

2008. okt. 18. 19:41
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!