Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kéne egy olyan videó amibe két csaj kényezteti egymást, hol találok ilyet?
És ti (akik belinkeltek vagy ajánlottak) min ilyeneket néztek a szabadidőtökben? Kérdezem én: ez normális szerintetek? Jó nem ítélem el a leszbiket, de ne a 100m-es körzetembe csinálják...
Kedves Kérdező! Nem igaz, hogy nem vagytok azok...mi az hogy a barátnőd is kedvet kapjon hozzá?? Mi ez ha nem az? Pff... szánalmas
Engedd már meg, hogy legyen egy véleményem "rólatok"! Elvégre ez szabad ország...Szóval, nekem ez a véleményem marad és nem fogom megváltoztatni senki kedvéért! (lehet lepontozni meg hasonlók de akkor is ez marad a véleményem)
De mi a francot fogsz mondani majd az unokáidnak (már ha lesznek) "Aranyom abban az időben én mit csináltam..." szerinted meg fog dicsérni? Biztosan nem...ennyit erről...
Ki mondta h nem lehet véleményed?xD
Amúgy meg nem pontoztalak le épp ezért, mert mindenkinek meg van a saját véleménye...És nem fogok mindent az unokáim orrára kötni, az én szüleim, nagyszüleim is csináltak érdekes dolgokat biztos, amit nem mondanak el(nem pont ilyet). Egyszer kipróbálom ennyi. Egyszer élünk. :D És inkább, mint hogy 12-13 évesen a város kurvája legyek sztem. Am 18 vagyok...volt egy komoly kapcsolatom, továbbra is férfiak iránt érdeklődöm ettől függetlenül. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!