Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy jobb a nönek a puncija,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jobb a nönek a puncija, ha gyantázott vagy ha szörös egy kicsit?

Figyelt kérdés
Férfiaktól várom leginkább a választ.
2008. okt. 18. 16:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Csupaszt szeretem ^^

A borostás az kidörzsöli farkat nagyon durván... De ha fölötte van egy kis csík, vagy foltocska, az is nagyon csinos.

2008. okt. 18. 16:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A kedvesemnek egy kis csík van, és őrülten szexi. Nekem így jobban tetszik, mint a csupasz. Amikor szép lassan lehúzza magáról a kis bugyit, és ez a kis csík elővillan, én már akkor állok...:D
2008. okt. 18. 16:41
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Mindkettő nagyon szexi!Vagy csupaszon vagy egy kis csík!Én mindkettőért oda vagyok!:P
2008. okt. 18. 16:46
 4/11 anonim válasza:
100%
én a csupasz punci híve vagyok ;) de nemmindenkinek ez jön be.
2008. okt. 18. 17:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat nekem is csupasz a puncim. Csak kiváncsi voltam kinek mi jön be.
2008. okt. 18. 17:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én viszont természetesen szeretem, esetleg oldalt kicsit leborotválva, épp csak hogy ne lógjon ki a bugyiból.
2008. okt. 18. 17:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nah pont ezt akartam írni, hogy én eddig mindig totál leborotváltam, és az utolsó pasim, meg inkább kérte, hogy ne szedjem le! Hagyjam úgy!! Hát jó, nekem mindegy, egy gonddal kevesebb!

Szóval szerintem ez is egyénfüggő, kérdezd meg a párodtól, hogy ő hogyan szereti!

2008. okt. 18. 18:53
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
Egyénfüggő! Nekem a csupasz nem tetszik, olyan kislányos. Én egy érett nőt akarok szeretni, nem egy kislányt.
2008. okt. 18. 19:02
 9/11 anonim ***** válasza:
80%
Nekem sem tetszik a totál csupasz. Ha van valami az igazán az erotikus.
2008. okt. 18. 19:29
 10/11 anonim ***** válasza:
79%
Én xetem a csupaszt is és a fazonra igazítottat is,az a lényeg hogy ne legyen nagy bozontos.
2008. okt. 18. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!