Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lidocain kenőcs vagy spray tényleg jóa sexben vagy egyéb dolgoknál ha hamar elsülök? Hogyan használja stb tapasztalatokat várok. Csak komoyla válaszokat kérek.
Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 14:08
1/11 anonim 

válasza:

2/11 A kérdező kommentje:
éppeza lényegbenne :D hogyha elérzéstelenitem akkro tovább birom. te agyoniskolázott.
2010. máj. 22. 14:17
3/11 anonim 

válasza:

De ha nem érzel semmit akkor mikor mész el?Meg kitudja meddig tart a hatása.
4/11 anonim 

válasza:

Ne használj lidocaint, mert a lány nem biztos, hogy örülne neki... A megoldás: gyakorlás és önuralom. Gyakorold egyedül is, hogy megállsz az orgazmus előtt, vársz amíg lehiggadsz, és utána folytatod. A lánnyal is így kellene gyakorolni, többször megállni, és így egyre tovább tudod folytatni. hosszú távon ez az egyetlen megoldás.
5/11 A kérdező kommentje:
értem.
2010. máj. 22. 14:54
6/11 anonim 

válasza:

Eszedbe ne jusson ilyenekkel szórakozni! Találj valami normális megoldást, de ne érzéstelenítő hatású készítményekkel kísérletezz!!! A szervezeted egy idő után teljesen hozzászokik, és immunis leszel rá. Ez végül is nem gáz... csak ha valami baleset történik veled, és kórházba kerülsz, ciki ha úgy varnak össze, hogy nem zsibbadtál el.
7/11 A kérdező kommentje:
belefér de enkem msot olyan megoldás kell amivel akár holnap jobb lesza történet
2010. máj. 22. 14:56
8/11 anonim 

válasza:

Van olyan óvszer, ami síkosítót tartalmaz, amely késlelteti a magömlést.
A lidokaint túlzásnak tartom, a barátnőd hüvelyét is zsibbaszthatja, ami csökkenti az élvezetet.
9/11 anonim 

válasza:

14.55 vagyok. Ahogy előttem is mondták, használj óvszert. Vagy vastagabbat, vagy kifejezetten erre a problémára valót. Az exemmel, nálunk a durex bejött. Lidokaint felejtsd el, az nem ilyenekre lett kitalálva!
10/11 anonim 

válasza:

Durex Pleasuremax elméletileg ilyen zsibbasztó izével van bekenve, hogy tovább bírd. Vagy vegyél vastagabb óvszert (Ultra Safe). Lidocaint semmiképpen ne fújj a péniszedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!