Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szeretném a barátomat orálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném a barátomat orálisan kielégíteni, de hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
Én még szűz vagyok és semmi komolyabb nem volt köztünk, de nagyon szeretném ezt neki, de nem tudom mit szólna, akarná e vagy sem , és hogy mit kéne mondanom? Bocs szivem leszophatlak vagy mégis mit? :D:S
2008. okt. 16. 14:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek a többiekkel...Nem kell az ilyesmit direkt, előre megbeszélni. Amikor van egy kis csókolózás, simi-simi na meg megfelelő az alkalom akkor esetleg kérdezd meg tőle, h mit szólna ha valami újat bevetnél, ha kényeztetnéd?Szerintem nincs pasi aki nem szereti :)
2008. okt. 20. 19:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!