Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maximum hány cm hosszú péniszt lehet tövig belenyomni egy nőbe?
Figyelt kérdés
2017. máj. 7. 21:32
1/11 anonim válasza:
Ha feka vagy van egy rossz hírem...
2/11 anonim válasza:
Ameddig ő mondja. Nincsenek méretre szabva a nők.
Valaki a 17cm-el elvan boldogan, de van olyan aki a 14cm-es péniszt is fájlal néha.
3/11 anonim válasza:
Minden nőnek más méretű a hüvelye ..
Van akié 14 cm fogad be van aki 22 cm is akár :)
4/11 anonim válasza:
Ez kb. olyan, mintha az kérdezném, hogy izgatással max. hány centire lehet megnövelni egy férfi péniszét. :-)
5/11 anonim válasza:
Egeszsegesen 14-19, ha brutalisan kitágítod akkor 25 centi is lehet.
Persze 50 centi is felmegy, max az intenzívre kerulsz
6/11 anonim válasza:
18 centim van. Ha felizgult a lány, tövig.
7/11 anonim válasza:
Láttál már cirkuszban kardnyelőket? Ha minden kötél szakad, szerezz egy olyat barátnőnek. Szerintem ha felül meg tudja csinálni, csak egy kis gyakorlás kell, és menni fog az alul is.
9/11 anonim válasza:
Ha nem olyan szétnyüstölt genitáliával rendelkezel mint az előttem szóló, akkor 12-15 centi is elég, de ha már olyan mint a svájcisapka akkor a lóét is bele lehet gyömöszölni az is eltünik. A korunkra nem jellemző, klasszikus nőtipust alapul véve aki 20 évesen még nincs kinyúlva többszáz partner után, szerényebb a méretigény is.
10/11 A kérdező kommentje:
Azért azt nem gondoltam volna hogy akár 50 cm is felmegy a nőbe,én azt hittem olyan 20 körüli a határ.Persze a pénisz vastagsága se mindegy.Köszönöm a válaszokat!
2017. máj. 8. 18:47
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!