Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerdán érkezik haza a szerelm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerdán érkezik haza a szerelmem szeretném meglepni mire hazaért. Régi álma, hogy análisan csináljuk. Van segédeszközöm, de nem tudom hogyan használjam pontosan, tudnátok picit segíteni?

Figyelt kérdés

Párom nagyobb intim mérettel rendelkezik. Még a kapcsolatunk elején kezdeményezett a hátsó bejáratnál, akkor kipróbáltuk de képtelen voltam befogadni. Így annyiban maradt az ügy.

Mivel sajnos külföldön dolgozik, nagyjából negyedévente jön haza. Mindig meglep, szép ajándékokat kapok tőle, én pedig úgy érzem semmi extrát nem tudok nyújtani számára, emiatt kissé kínosnak is érzem mikor elhalmoz ajándékokkal:( Így hát arra gondoltam, hogy végre meglepem ezzel. Miután kudarcba fulladt a próbálkozásunk rendelt nekem ilyen segédeszközt (amit végül eddig nem próbáltam még ki, s talán Ő is megfeletkezett róla)

[link]

Állítólag ezzel megfelelően elő lehet készülni az anális behatolásra, viszont azon kívül, hogy tudom, hová kell dugni :D arról például nem igazán van elképzelésem, hogy mennyi ideig kell viseljem, vagy mit csinálhatok miközben viselem?

Aki jártas a témában és tudna segíteni vagy van ötlete ezzel kapcsolatban, az légyszíves válaszoljon nekem. :)

2017. ápr. 24. 20:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem pedig - ha tényleg nagy a párod mérete - akkor nem ártana a közepesekből néhányat hosszabb ideig viselned.

Természetesen nem egész nap...

2017. ápr. 25. 11:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Majd irj milyen volt! ;)
2017. ápr. 26. 06:39
 13/13 anonim ***** válasza:
Na? :)
2017. máj. 2. 08:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!