Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem akar már szexet?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel kb február óta van nemi élet,de a nyár vége fele jött elő ez hogy hetente egyszer aztán 2 hetente most meg szinte már nincs is,én akarnám meg minden!ő is ezt mondja "élvezi csak nem kivánja"
ha meg kérdezem hogy mért nem akarod mindig az a válasz hogy nemtudom már elég idegesitő!
2008. okt. 9. 12:15
1/7 anonim válasza:
Változtatott valamit azóta ? Többet dolgozik vagy van valami lelki problémája ? Vagy esetleg elkezdett valamilyen gyógyszert szedni ? Ez mind oka lehet a libidócsökkenésnek... Ha eddig viszont kicsaponhó életet élt az is el tudom képzelni hogy esetleg melletted van valakije...
2/7 anonim válasza:
Sajna szerintem ellaposodott a kapcsolatotok,lehet hogyha nem egyeztek meg ebben a kérdésben akkor hamarosan vége lesz.Ilyen problémák csak többéves kapcsolatnál jelentkeznek általában,szerintem ne erőltesd mert annál nagyobb ellenállást váltasz ki.
3/7 A kérdező kommentje:
ő 16 én meg 19 éves vagyok!mind ketten tanulunk a szexuális kapcsolatunk óta szed fogamzásgátlót,nem értem hogy mi lehet a probléma van erre valami módszer amivel jobban akarná a szexet?
2008. okt. 9. 14:33
4/7 anonim válasza:
Lehet hogy a gyógyszertől csökkent a libidója
Őt nem zavarja hogy ilyen keveset vagytok együtt ?
5/7 A kérdező kommentje:
de aztmondja bántja hogy nem kivánja a szexet de nemtudja mért:(
2008. okt. 9. 16:17
6/7 anonim válasza:
A fogamzásgátló miatt. Nekem is ez volt! Hagyja abba és óvszert használjatok még úgy is sokkal jobb, ha ilyen típus nem tud mit tenni... de mindenképp védekezzetek.
7/7 anonim válasza:
Nekünk is a gyógyszertől volt. Próbálja meg abbahagyni és 1-2 hónap múlva meglátjátok.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!