Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha 22 évesen még szűz vagyok?
Vegyél egy jobbféle műnunit és gyakorolj rajta, tudat alatt az önbizalmad túlterhelt, mert annyira nem megy a kommunikációd a lányokkal és annyira tudatlan vagy magában kekszben még elképzelve is, + annyira eltereled a figyelmed hogy megőrülsz, vagy homár leszel.
Kezdj el serezni, vegyél egy-két doboz gyengébb cgit, és gyakorolj a műnunin. Gondold át hosszabban az egészet, nézz sok féle keksz videót, esetleg porold le a spanjaidat, és mennyetek serezni néha a közeli kocsm@ba.
(Ha lány vagy, akkor hagyd az egészet, és írd meg privátba a címed, és küldj képet, esetleg videót magadról)
HA lány vagy, gondolod beszélgethetünk:)
Nekem sem a leg szabadidő barátabb a munkám...
22F
"magamból "csak hogy dughassak" én vígan elvagyok nélküle is és el tudom mással foglalni magam..."
Elfoglalja magát :D
Helyette a GYK szex témakörében osztja az észt.
Ne haragudj meg, de akkor már inkább keféljen valaki, mint ez, hogy itt luzerkedsz :D
Szerencsétlen :D
"Mert az emberek elhülyültek.. nincs hobbijuk nincsenek barátaik nem tudnak kikapcsolni. Az egyetlen szabadidős "
:D:D
A nagy doktor :D
Részben egyet értve az elsővel, de azért megmondom neked: akkor gáz, ha te úgy érzed, hogy elszalasztottál egy alkalmat vagy többet, amikor nem a csak a szüzességed veszhetett volna el, de esélyed lett volna valami többre és ezért TE ÉRZED GÁZNAK! Na akkor gáz.
De egyébként más véleménye fost sem ért, ne foglalkozz vele ennyi. Az emberek 90%-a manapság retardált élvhajhász, aki unalmában nem tud mit kezdeni magával, ezért szexskalpokat gyűjt. A véleményük ne érdekeljen. Semmikor se gáz a szüzesség, sem, az elvesztése. Elveszted, amikor elveszted, megteszed, amikor úgy érzed, hogy most meg kell tenned. Viszont amikor úgy érzed, akkor ne habozz és ne rettenj meg! Többet is veszíthetsz ha gyáva vagy, ezt saját tapasztalatból mondom!
Kb ennyi.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!