Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mettől nevezhetünk valakit leszbikusnak? Hol a határ heteroszexuális és meleg között?
Figyelt kérdés
Sok információt hallottam és olvastam erről de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. A kérdést senki ne vegye személyesnek, bántónak és ne higgye hogy szándékosan közvélemény kutatást végzek. Pusztán érdekel, hogy másoknak "mennyi fér bele". Szeretnék kideríteni többet magamról és megérteni a helyzetet.2008. okt. 8. 22:44
1/5 anonim válasza:
A kettő között még ott van a biszex :)
A hetero, hogy csak az ellentétes nemmel, a homo, hogy csak a sajáttal, minden más a bi.
2/5 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy biszexuális. Sőt, heteró meg meleg sincs. Mindenki vonzódik valamennyire mindenkihez. Hogy honnan nevezzük annak: ha kizárólagosan a saját nemével közösül. Mert a gondolatait ugye nem látjuk, tehát csak a tettek alapján lehet ítélni.
3/5 anonim válasza:
ezt a cikket a napokban találtam, tökre idekapcsolódik :)
saját véleményt nem tudok hozzáfűzni a témához, kb. egyet értek a cikkben leírtakkal.
4/5 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak köszönöm a cikket. Valóban érdekes. Azért kérdeztem rá valójában erre a témára, mert volt egy "hasonló élményem". A legjobb bartánőmmel ültünk este a parkban egymás mellett a padon kézenfogva. Régóta ismerem őt, támogatjuk egymást és szinte minden időnket a másikkal töltjük. Egy idő után megváltozott a légkör. Magához ölelt és hirtelen megpuszilt a számon. Pár pillanat volt az egész talán fel sem fogtam igazán de kellemes érzés volt. Nem tudom most mi is történt valójában, mert szeretem de nem hiszem hogy kapcsolat lenne a barátságunkból. A cikk szerint ez belefér de én nem tudom mi történt velem.
2008. okt. 9. 15:31
5/5 anonim válasza:
Nekem is van egy-két barátnőm (pasi vagyok) akik néha akár szájon is puszilják egymást! Bár általában poénból, biztos látják rajtam, hogy tetszik a dolog. :D És nem leszbik, van pasijuk, csak szórakoznak néha. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!