Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek fáj a szex minden pózban, mit tegyek?
Én vettem el a baratnőm szüzességét 1 hónapja nagyjából, azóta rendszeresen volt szex (heti 3-4 éjszaka) de neki a mai napig fáj, első együttlétnél be se tudtam tenni, annyira összeszorult alul, másnapra rá igen, de nagyon sírt közbe, így nem volt kellemes nekem se:(.
Felizgultsággal nincs gond, elképesztően nedves, de extrém szűk, egy ujjam szorítja a puncija, 2 akkor fér be nehezen, ha jó sok előjáték van előtte. A probléma itt kezdődik. Nem vagyok egy extrém méret de a sors túl vastag pénisszel áldott meg (17/6). És nemtudom mitévő legyek próbálkoztunk sikosítóval, mindennel:( de semmi sem használt eddig. Emiatt nincs sok szex már, barátnőm már nem is akarja mert nem szereti hogy fáj neki:( szóval én magam alatt vagyok. Mit tudnék tenni? Én 19, ő 17.
Úgy látom barátnőd is járt már itt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Elmondom, hogy a brátnod RETTEG a szextol, amit TE váltottál ki nála, azzal hogy eroszakkal megcsináltad/od.
Hagyd már békén szegény lányt, hdd találjon olyan valakit, aki a saját élvezete helyett, mellett rá is figyel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!