Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bárkivel szexelhetnél most! Csak is ma éjjel, de tényleg bárkivel! Ki lenne az? Kivel töltenéd? :D
Figyelt kérdés
2016. dec. 1. 23:17
21/30 anonim válasza:
Kapásból fel tudnék sorolni a környezetemben olyan nőket akiknél normális esetben nincs lehetőségem.
Hírességek igazából nem érdekelnek, maximum egy-két extrémebb példa mint pl Palvin Barbi vagy Sarka Kata...
De elsősorban az ismerőseimmel, mert velük szinte minden nap találkozom, és kívánom is őket.
25F
22/30 anonim válasza:
Az én kis szerelmemmel. Álmaim férfijával. Bármit megtennék,hogy egy éjszakára mellettem legyen. De nem lehet ,mert nős.
23/30 anonim válasza:
Hmm..a volt osztálytársammal.
Azóta sem tudtam kiverni a fejemből..
24/30 anonim válasza:
Ex pasimmal vagy a lánnyal aki tetszik. 21/L
25/30 anonim válasza:
Ki ez a Burning Thoughts? hogy ennyire népszerű? Fiu vagy lány? :D
26/30 A kérdező kommentje:
Ő egy titkosügynök!! :D
2016. dec. 2. 21:31
29/30 A kérdező kommentje:
#27. Ugye !? A rajongók.. :D
2016. dec. 2. 23:38
30/30 anonim válasza:
Azzal a bizonyos férfivel, akihez annyira vonzódom testileg és lelkileg is, hogy már megőrülök, csak soha nem lehet az "enyém".
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!