Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyaltalan nincs semmi mellem....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyaltalan nincs semmi mellem. Kb lapos mellkas es ennyi . Fiuknal van igy eselyem?

Figyelt kérdés
😢

2016. nov. 14. 20:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Kézrátétellel mellnagyobbítást vállalok.
2016. nov. 14. 21:54
 12/24 anonim ***** válasza:
Engem jobban érdekel hogy emberileg milyen vagy... a melleid meg csak ráadás :)
2016. nov. 14. 22:32
 13/24 anonim ***** válasza:

De ugye nem 10/L vagy ilyen "problémával"? ;-DDD

De amúgy komolyan: vannak olyanok akiknél a nagy csöcsök alapfeltétel, de az ilyenek eleve rád se néznek ha azért a ruha alapján többé-kevésbé látni ezt a paramétert. A többieket viszont nem fogja zavarni/érdekelni.

2016. nov. 14. 22:32
 14/24 anonim ***** válasza:
nálam biztos nem lenne
2016. nov. 14. 22:37
 15/24 anonim ***** válasza:
Kár fel tenned ilyen kérdést mert itt színte csak szűz kanos kisfiúk vannak! És ők persze hogy azt mondják hogy még szeretik is ha kicsi! Arra számítanak hogy majd rá írsz valamelyikre aztán meg dughatnak :D
2016. nov. 14. 23:16
 16/24 RRR ***** válasza:
a személyiséged fontosabb,már nekem
2016. nov. 14. 23:23
 17/24 anonim ***** válasza:

Az összkép a fontos.

Lehetsz nőies, és vonzó kis mellel is. Ne aggódj emiatt, ne akarj hamis illúzióknak, ésembereknek megfelelni. Inkább érezd jól magad, és fogadd el így ahogy vagy. Akinek tetszel tetszel akinek nem meg nem..

A nagy mell csupán látszat, egy inger kiváltását szolgálja...ha hoszú távon akarsz boldoglenni, akkor belátod, nem ezzel kel párt kfognod magadnak. Mert aki csak erre megy, nem érdekli a többi. És aki nem kíváncsi a többire azt nem is érdekled igazán.

2016. nov. 14. 23:23
 18/24 anonim ***** válasza:

ma 23:34

Nem èrtek veled egyet... annyiban igazad van hogy a női mell a nőiesség egyik szimboluma.

Viszont annyira már (talán) sikerült az embereknek elszakadni az állatvilágtòl, hogy eldöntse hogy mi tetszik neki és mi nem.

Nekem pl tényleg nem jönnek be a női testhez képest nagy mellek mert szerintem nem szexi hogy lovognak a tejeskannák mindenfelè és mikor leveszi a melltartót akkor tizenöt centit esik le a melle mert annyira lóg a súlyátòl.

Egy mell legyen kerek feszes és karcoljon a hegye... és ez teljesen mindegy hogy milyen méret

2016. nov. 14. 23:45
 19/24 anonim ***** válasza:

Előbb a farkadon teszteld.

2016. nov. 14. 23:48
 20/24 anonim ***** válasza:
73%

Igen.

Pl nekem közepes mellméret már messze túl nagy.

Exemnek is nagyon pici volt, kb nem tudott melltartót találni.

Imádom.

20f

2016. nov. 15. 01:35
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!