Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nővérem észrevette, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nővérem észrevette, hogy van a fürdőben egy cukkini, és megkérdezte, mire kellett. Most mi legyen?

Figyelt kérdés

Gondolom leesett neki, hogy maszturbációhoz kellett, mert miután megkérdezte, hogy került oda, csak "őő"-zni tudtam, és azt mondtam, "mindegy". Visszavittem a cukkinit a konyhába, leraktam az asztalra, addig zuhanyzott. Úgy viselkedtünk, mintha mi se történt volna, de akkor is ki vagyok akadva, ez az én szerencsém...

Próbáltam utána úgy csinálni, mintha a macskát akarnám megijeszteni (tudjátok, vannak azok a videók), de vagy nem vette észre a célzást, vagy nem érdekelte.

Most mi a halált csináljak? Kérlek trollok kíméljenek, így is szörnyen érzem magam, soha nem gondoltam, hogy ilyen velem is előfordulhat :l

2016. nov. 2. 14:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Apád kinyir, ha tönkre teszed a Remingtonját a kaktusszal!
2016. nov. 2. 15:06
 12/23 anonim ***** válasza:
Kamu
2016. nov. 2. 15:18
 13/23 anonim ***** válasza:

És ti ezt meg fogjátok utána enni?

Nem semmi család :DD

2016. nov. 2. 15:22
 14/23 anonim ***** válasza:
Tegyék már át a humor kategóriába, nekem tetszik. :D :D
2016. nov. 2. 16:19
 15/23 anonim ***** válasza:

:-D :-D :-D

Te a fürdőben dugdosod magadba a cukkinit?? Még jó hogy nem a spájzban a hűtő előtt! Egyből vissza is rakhattad volna,és anyukátok megcsinálhatta volna vacsira! :-D

2016. nov. 2. 16:59
 16/23 A kérdező kommentje:

Ritka az ilyen szerencsétlen, mint én, megértem hogy kamunak nézitek :/

HAGYJATOK A PRIVÁTOKKAL KÖNYÖRGÖM!

2016. nov. 2. 17:55
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nővéred játéka volt a cukkini, és azért vont téged kérdőre, mert ő akart masztizni vele. Ne csinálj belőle gondot, ez a lányok 99%-ával előfordul. :)
2016. nov. 2. 18:12
 18/23 anonim ***** válasza:

Most mar mindegy.

Csak meg akartad mosni, fôzés elôtt és a mosogatónàl volt valaki vagy tele volt...

2016. nov. 2. 19:21
 19/23 anonim ***** válasza:

A kérdező vagy fiú, vagy járatlan a konyhakerti növények ismeretében.

Vannak bébicukkinik is, szűzlányoknak ajánlva.

2016. nov. 2. 21:42
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha a nővéred is olvassa a Gyakorit, akkor már mindent tud. xD

"Úgy viselkedtünk, mintha mi se történt volna, ..."

Örülj neki, hogy a nővéred jó fej annyira, hogy természetesen kezelte a helyzetet, és csinálj te is úgy, mintha semmi sem történt volna.

2016. nov. 2. 21:49
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!