Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális egy nőnél, ha egyáltalán nem nedvesedik?
Évek óta élek szexuális életet, és a kezdetektől soha nem nedvesedtem szinte egyáltalán. Mások tanácsára türelmesen vártam ,hátha idővel, ahogy a gátlások, szorongások oldódnak megváltozik a helyzet.
Pedig élvezem a szexet, hamar fel is izgulok, és redszeresen van orgazmusom is. Évek óta ugyanaz a partnerem és jól összeszoktunk, szóval emiatt sincsenek szorongásaim. Akkor vajon hol lehet a hiba?
És ez már mindig így marad?
Ez lehet normális,de lehet kóros elváltozás is.Hüvelyszárazságnak hívják.
Voltál már vele nőgyógyásznál?Ha nem akkor érdemes lenne,mert lehet,hogy nagyon egyszerűen orvosolható,és megspórolnál magadnak felesleges aggódásokat.
Sajnos nem tudom az okát.És ha a nőgyógyász nem tud ebben segíteni,akkor nem tudom ki tudna.Lehet nálad ez a normális és kénytelen vagy síkosító szereket használni.
De lehet el kellene menned másik nőgyógyászhoz.Hátha az körültekintőbb.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!