Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi ez a nagy eszetlen nővadász...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a nagy eszetlen nővadászat a férfiak körében? Miért isteníti mindenki a szexet holott egy állati szintű ösztönös tevékenység?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom a férfiak olyanok mint a vad szamarak (kevés kivétellel)

Hajtanak nyáladzva a nőkre, bármit megtesznek értük.

Éjjel nappal dolgoznak hogy legyen elég pénz nőzni meg a nőkre.

Minden álmuk egy barátnő, nem számít hogy sekélyes, de legalább dögös!

A szex olyan számukra mint a levegővétel, létezni se bírnak nélküle.

Holott ki is lehet verni a bohócot ha éppen nincs nő és szexuális feszkó levezetve, kész, slussz.

Sok férfi nem is tud nagyon másról beszélni csak a nőkről meg a szexről.

Én 25 éves egészséges férfi vagyok de az én életemet nem a nők teszik ki! Szeretem én is őket, szexelni is szeretek, de számomra nem ezek a legfontosabb dolgok!

Tehát tudok nő nélkül is élni, meg szex nélkül is élni.

Sokkal fontosabb hogy pl egészséges legyél, hogy szeresd a munkádat, vagy éppen azt amit csinálsz a napjaidban.

A szex élvezetes, de egy alacsony szintű ösztönös tevékenység.

Nem gondolkodni képes fejlett humán lények mindennapjai programja.

Engem sokkal jobban inspirál egy jó beszélgetés, mint mondjuk az ha egy lány lecumizza a péniszem.

Férfiak! Mi ez az eszetlen nővadászat? Nők! Ti is meg vagytok őrülve a szexért? De miért?

2016. okt. 19. 02:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként megvagyok nélküle is, ha éppen nincs barátom (max magamnak megoldom), de ha van akkor természetesen kívánom a barátom és nehezen bírnám ki akár csak egy hétig is szex nélkül. De ha nem lenne, akkor simán tudnék nélküle is létezni.
2016. okt. 19. 07:16
 12/19 anonim ***** válasza:

Ha már az állatoknál tartunk minden állatfajban így van ez. A hím "letámadja" a nőstényt, a hím vadászik a nőstényekre. És a hím leakarja nyűgözni a nőstényt, hogy az felfigyeljen rá. Ebből a szempontból mi emberek nem nagyon különbözünk az állatoktól. A férfiak ilyenek. Ők is üldözik a nőket, leakarják nyűgözni a nekik tetsző nőt. Ez nekik ösztönös, természetes dolog.

Viszont vannak, akik tényleg fűvel-fával összeállnak, mindegy már hogy néz ki csak lyuk legyen. Az embernek abban (kellene) különbözni az állatoktól, hogy mi a szexbe érzéseket, vágyakat viszünk, nem csupán ösztönt. Ám sokan erről megfeledkeznek és csak azért szexelnek, mert már hajtja őket az ösztön. Olyan is akad, aki versenyt csinál a dologból, minél több partnere legyen. De némelyik nő sem különb a férfiaknál.

Szóval a szex ez természetes, ösztönös dolog. Lehet szidni a férfiakat, hogy falják a nőket stb. de ez egyszerűen a kezdetektől beléjük van kódolva, hogy nőzni és szexelni kell.

2016. okt. 19. 07:24
 13/19 anonim ***** válasza:
2016. okt. 19. 07:40
 14/19 icu75 ***** válasza:
100%
Van amiben igazad van kérdező,de az hogy a "szex alacsony szintű ösztönös tevékenység" számodra,elszomorító. Úgy gondolom ez mindenkinél olyan amilyenné teszi. Az ételt is megehetnénk csak úgy főzetlenül-fűszerezetlenül,ugyanúgy meglenne a tápérték mégis teszünk érte hogy gusztusos-ízletes legyen,pont azért mert az ember intelligens lény igénye van arra hogy a létfontosságú/ösztönös dolgokat is "magasabb szintre" emelje. A szexet is lehet szenvedélyesen szeretni és szinte "művészeti" szinten csinálni. Azt se felejtsd el hogy ez is csak úgy ad örömet,ha teszel is bele,és ha valakit szerelemmel szeretsz, akkor válik ez a "tevékenység" igazán érzékeken túli élménnyé. Kívánom neked hogy legyen lehetőséged átélni azt amiről írok!
2016. okt. 19. 08:08
 15/19 anonim ***** válasza:

Nyugi srácok, neki a svábhegyi milliomos öregek kellenek, mert nem tud megélni Ausztriában.

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..

http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..

2016. okt. 19. 08:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Egyébként amit írtam 7:24-kor úgy értettem, hogy a szex olyan alap dolog az életben, mint az evés, ivás, emésztés. Egyik nélkül sem lehet megélni normálisan. Mindenkinek mások az igényei, van aki keveset eszik, van aki keveset szexel. De meglenni nélküle nem lehet, hiába írják páran, hogy meglehet élni nélküle. Nem lehet. Csak egy ideig. És ösztönös dolog az is igaz. De akkor ezzel az erővel számodra az evés, ivás stb. is "nagy eszetlen állati szintű ösztönös tevékenység"? És mint írtam a férfiakba kezdeteltől bele van kódolva az, hogy szexelni kell és lenyűgözni a nőket. De ez nem csak az emberekre vonatkozik, hanem minden élőlényre. A hím elcsábítja a nőstényt és párzanak. Ez így van rendjén és így működik az embereknél is. Ez így természetes és normális. Azt írod 25 éves egészséges férfi vagy. Ha egészséges lennél, akkor te is a nők után rohangásznál.
2016. okt. 19. 08:45
 17/19 anonim ***** válasza:

Az ember nyilván igyekszik azt csinálni, ami örömet okoz neki. Van, aki szexuális étvágyát próbálja minduntalan csillapítani, van, aki a könyveket falja, van, aki erőlködve próbálja magát jobbnak gondolni másoknál, stb-stb. Abban szerintem igazad van, hogy az embert kémiai vegyületek ösztönzik - kvázi irányítják - a szexre, azt pedig üdvözlöm, hogy felül akarsz emelkedni az ösztönök béklyóin, mert a túlnépesedett Földön kívánatos magatartásformákat egyáltalán nem támogatják, hanem olyan, a globális közösség elleni törekvéseket segítenek, mint a javak felhalmozása más emberek kárán, az erőszakosság és a lélekszám további növelése.

Abban viszont nem értek egyet, hogy lenézendő bármilyen olyan tevékenység, amivel nem árt az illető másnak. Érdekes módon kifelejti mindenki az ilyen értékítéletek kinyilatkoztatásakor azt a faktort, hogy a tudomány mai állása szerint a legtöbb élőlény példányai, köztük az emberek is, meghalnak egy bizonyos időintervallumon belül, a tudás és az érzékelés pedig a jelenlegi formájában valószínűsíthetően elvész. Emiatt pedig szerintem mindegy, ki milyen módon éli az életét, amíg nem avatkozik máséba kéretlenül.

2016. okt. 19. 11:19
 18/19 anonim ***** válasza:

Ez könnyű: 12-19 éves koromban 5 nőbe voltam szerelmes őrülten. Ebből egy amikor megtudta, kidobta a kabátom a suli ablakából. Kapott érte "beírást" az üzenőfüzetébe. Aztán volt kettő gimiben, akiknek mindketten jobban tetszett a mai napig legjobb barátom, mint én, úgyhogy nem akartak tőlem semmit. Végül fősuli elején volt egy lány, aki kerek perec megmondta, hogy undorodik a gondolattól, hogy én tetszem neki. Az ötödik csak simán egy tanárnőm volt, úgyhogy azt még alá is írom, hogy nem viszonozta hogy belé voltam esve kamaszként. Mindegyikükbe úgy fél-másfél évig voltam borzasztóan szerelmes.

Ezek az élmények eléggé traumatizáltak arra, hogy mai napig lelki szinten azt gondolom egy nő sem fog soha szeretni, ha fiatalként sosem volt viszonzott szerelmi kapcsolatom.

Külsőre viszont jól nézek ki, csak hát belsőre voltam ilyen, hogy mindig beleszerettem lányokba, akiknek nem kellettem volna. Még gimiben is sok egy-két évvel alám járó lánynak tetszettem, de azokat nem használtam ki sajnos. Szóval mióta 3-4 éve elfogadtam, hogy engem olyan nő úgy sem fog szeretni, akit én is szeretek, azóta inkább elkezdtem mértéktelenül dugni a lányokat. Nem is voltam szerelmes már vagy négy éve, mert ezek után nem érzem úgy, hogy tudnék.

24/F

2016. okt. 19. 12:03
 19/19 anonim ***** válasza:

"elfogadtam, hogy engem olyan nő úgy sem fog szeretni, akit én is szeretek, azóta inkább elkezdtem mértéktelenül dugni a lányokat."

Na persze.

2016. okt. 19. 16:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!