Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már többször kivertem a barátomnak és szeretem fogni neki meg ilyenek, de mondta h meg szeretne ujjazni esetleg kinyalni, de én nem merem, mit tegyek?
Szia! Minden nőnek más a puncija,nincs két egyforma.Nincs olyan,hogy túl nagy vagy túl kicsi,ez egyénenként változó.A tiéd is egészen biztos,hogy teljesen normális, emiatt ne legyenek komplexusaid.És különben is,ha szeret a barátod-márpedig ahhoz,hogy a puncidhoz engedd,tudnod kell,hogy szeret- akkor bármilyen is a puncid,imádni fogja. Ugyanez vonatkozik minden más testrészedre is ! Ne hidd,hogy a pasik a pálcika embereket szeretik :) Nem véletlenül jár veled, és nyilván úgy nagyjából el tudja képzelni,mi van a ruha alatt :) Szóval nem fog csalódni,és tetszeni fogsz neki! Az én páromnak pl előttem szinte csak nagyon vékony barátnői voltak, én meg elég husi vagyok,de engem így imád! Szereti ,hogy megvan mindenem, mellem,popsim,csípőm, és nem bökdösik a bordáim :) Még a pocim is tetszik neki...
Szóval,ha már csak ez a probléma áll kettőtök közé,akkor nyugodj meg,és mutasd csak meg magad neki bátran!
1. Azt most is tudja, hogy nem vagy cérnavékony, mégis akarja a muffod.
2. Egyik férfi a kis szeméremajkakra bukik, másik (pl. én is) a nagyokra. De még olyan nem volt a világtörténelemben, hogy egy férfi azért nem nyalt volna ki egy nőt, mert nem megfelelő méretű volt a szeméremajka.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!