Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Már többször kivertem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már többször kivertem a barátomnak és szeretem fogni neki meg ilyenek, de mondta h meg szeretne ujjazni esetleg kinyalni, de én nem merem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Félek attól h undorodni fog tőlem, mert nem vagyok nagyon vékony, de nem is vok az a dagadt ez az egyik, a másik hogy nagyon nagyok a szemérem ajkaim, mi lehet ezzel csinálni, nagyon gáz h olyan nagyok és szégyellem! De a barátom már nagyon szeretne a puncim közelébe kerülni!
2008. okt. 3. 19:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
engedd neki. ha szeret, úgysem azt fogja nézni mekkora a mérete
2008. okt. 3. 19:37
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Nyugodj meg. Ha kíván, és csinálni szeretné, akkor nem érdeklni, hogy milyen vagy! Egyébként is azért van veled, mert úgy szeret, ahogy vagy! lehet, hogy nem is nagyok az ajkaid, csak te gondolod így. Honnan tudod, hogy milyen egy kicsi, vagy milyen egy normális? Szerintem ne izgulj, engedd el magad, és élvezd a párod kényeztetését! Ha a higiénia megvan, akkor nincs miért undorodnia tőled!
2008. okt. 3. 19:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem se, észre se fogja venni, ha télleg annyira be akar jutni mint mondod, meg gondolom :), akkor eléggé el lesz foglalva, h ne ezeken gondolkozzon.
2008. okt. 3. 19:38
 4/11 A kérdező kommentje:
De tudom h nagyon mert kilógnak a nagy ajkak alól é snem is kicsit.. és nekem is undorító ezért gondolom h neki is az lesz, meg h nagyon a szeméremajkaim azok nem fognak gondot okozni majd ako ha oda kerül a sor h lefekszek a barátommal?
2008. okt. 3. 19:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Minden nőnek más a puncija,nincs két egyforma.Nincs olyan,hogy túl nagy vagy túl kicsi,ez egyénenként változó.A tiéd is egészen biztos,hogy teljesen normális, emiatt ne legyenek komplexusaid.És különben is,ha szeret a barátod-márpedig ahhoz,hogy a puncidhoz engedd,tudnod kell,hogy szeret- akkor bármilyen is a puncid,imádni fogja. Ugyanez vonatkozik minden más testrészedre is ! Ne hidd,hogy a pasik a pálcika embereket szeretik :) Nem véletlenül jár veled, és nyilván úgy nagyjából el tudja képzelni,mi van a ruha alatt :) Szóval nem fog csalódni,és tetszeni fogsz neki! Az én páromnak pl előttem szinte csak nagyon vékony barátnői voltak, én meg elég husi vagyok,de engem így imád! Szereti ,hogy megvan mindenem, mellem,popsim,csípőm, és nem bökdösik a bordáim :) Még a pocim is tetszik neki...

Szóval,ha már csak ez a probléma áll kettőtök közé,akkor nyugodj meg,és mutasd csak meg magad neki bátran!

2008. okt. 3. 19:42
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

1. Azt most is tudja, hogy nem vagy cérnavékony, mégis akarja a muffod.

2. Egyik férfi a kis szeméremajkakra bukik, másik (pl. én is) a nagyokra. De még olyan nem volt a világtörténelemben, hogy egy férfi azért nem nyalt volna ki egy nőt, mert nem megfelelő méretű volt a szeméremajka.

2008. okt. 3. 19:44
 7/11 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként nem okoz gondot a szexnél sem, szóval no para! És sok sikert, és sok orgazmust! Puszi
2008. okt. 3. 19:52
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
valamikor pedig túl kell tenned magad a marhaságaidon... engedd már, hogy jó legyen neked.
2008. okt. 3. 20:01
 9/11 anonim ***** válasza:
59%
csúnya mellű nőt már láttam. úgy értem, olyan mellet, ami nem izgatott fel, sőt. csúnya puncit még nem. ne aggódj, maximum te találod undoritónak az ajkaid, a párod imádni fogja.
2008. okt. 3. 20:24
 10/11 granturismo ***** válasza:
100%
Pontosan így van,ahogyan a többiek mondják!Én sem a vékony csajszikat szeretem,hanem olyanokat,akiken van mit fogni!Nekem is éppen ilyen b.nőm van éppen.Minden egyes porcikáját imádom neki!Tehát ne aggódj!Ha szeret a párod,akkor engedd csak oda a legféltettebb kincsedhez ;-)
2008. okt. 3. 23:58
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!