Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz az, hogy ha gyakrabban ürül ki a sperma akkor teljesen más, esetleg jobb íze lesz?
Figyelt kérdés
Ha igaz,akkor minden esetben így van?? Dohányosoknál is?Barátom cigizik,nincs nagy baj az ízével,kicsit keserű..de kb ennyi.
Szerintetek akkor most hogy is van ez?:)
2008. okt. 3. 18:57
1/3 anonim válasza:
Hát én errre pontos választ nem tudok, de szerintem hogy milyen íze van az attól is függ hogy mit eszik. Legalábbis én úgy vettem észre.. Az én páromnak valamikor keserű valamikor édes de szerintem ez részletkérdés, annyira nem rossz..:)
2/3 anonim válasza:
Az íze attól függ, hogy miképp táplálkozik az illető, mivel a sperma abból van, amit magadhoz veszel, szóval sok gyümölcsöt neki, én bnőmnek bejön :P
3/3 anonim válasza:
Szerény véleményem szerint ezt leginkább tapasztalati úton lehetne eldönteni. Reggel-este lepippantod egy negyed évig, aztán egy negyed éven át hagyod hetekig punnyadni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!