Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ducibb lányon is szexi lehet egy combfix vagy egy szexisebb fehérnemű?
Figyelt kérdés
Szeretné a partnerem, hogy egyszer combfixben legyek, de nem tudom nem e lennék benne röhejes. Neki teljesen ez a dilije... :) 162 cm és 70 kg körül vagyok, de elég combos, fenekes... :/ Csipkében stb. már voltam, de ez más lenne.2016. okt. 7. 12:50
1/9 anonim 

válasza:

van akin kifejezetten jól áll :P
mármint alapból sem néz ki rosszul, de van aki extrán izgató :P
am meg mind1 mi mit szólunk hozzá :) a partnered a fontos a kérdésben, ha szeretnéd, akkor hajrá :) szerintem örülni fog neki :)
23F
2/9 anonim 

válasza:

Annak igen akinek a kover no tetszik. A fekete harisnya vagy combfix slankit es vekonyabnak tunik a comb. Elonyos.
Plusz 20kg feleseggel nekem barmi lehetne a non undoritana.
4/9 anonim 

válasza:

Egy ducibb lányon is szexi és a paramétereid alapján épp csak telt vagy nem duci. Nyugodtan vegyél fel ilyet, ha szeretné.
5/9 anonim 

válasza:

Hát nekem nem tetszene, de nem is nekem kell. Az ilyen csipkés,combfix, stb.dologban nekem mindig a húsvéti sonka jut eszembe az ilyen lányokról.
6/9 anonim 

válasza:

Igen duci lányon is szexi, sőőt... ;)
8/9 anonim 

válasza:

Ha nem löttyedt, csak arányosan telt, azt nagyon szeretem és nagyon szexin rajtuk egy csábító fehérnemű.
9/9 anonim 

válasza:

Naná hogy lehet csak figyelj hogy elég nagy méretet vegyél ne vágjon nagyon be azt egyikőtök sem szeretné :D
Plusz ha ő szeretné hogy abban legyél akkor valószínűleg tetszenél benne neki mert nagyjából sejtheti hogy mutatna rajtad. Láttam már lányt combfixben hasonló adottságokkal és nem állt rosszul rajta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!