Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet dögös prostikkal összefutni?
A filmekben mindig dögös csajok a prostik.
De akiket az utcán lehet látni azok olyan blee kategória.
Van a prostiknak kategóriájuk vagy mi?
Vagy a dögös prosti az a luxusprosti kategória?
És ha igen hol lehet rájuk lelni és mi a tarifájuk?
Láttad Sunny seggét?
Beszarás,egyszer megkeresem igaz 30ropi
Én árakat nem láttam, azt telefonon tudatja mi? :D
Lehet ezért nem néztem prosti oldalnak... mert nem voltak kint árak.
Ilyen 11-es alakú kellene csak szőkében vagy vörösben. :)
Olyan 110-es csöccsel.
Miért lenne az?
A kínaiak, a japánok és a dél-koreaiak is sűrűn járnak prostikhoz. Pár száz éve az a divat náluk, hogy meló után elmenni italozni, utána meg prostikhoz. Nincs ebben semmi.
Egyrészt.
Másrészt viszont jóval egyszerűbb felmenni a Rosszlányokra és kiválasztani egy dögös csajt mintsem közeledni egy csaj felé aki ilyeneket fog mondani:
- Gyerekem van.
- Nem vagy az esetem.
- El vagyok jegyezve.
- Hosszú ideje párkapcsolatban élek.
- Már van valakim.
És hát valljuk be, hogy 30-ból 30-szor elutasít az aki tetszik mert hát a jó csajok mindig foglaltak. A múltkor tetszett egy szőke csaj. Évek óta vártam, hogy szakítson a pasijával. Két hét se telt és szakítottak de már megint volt valakije.
Hát könyörgöm, nehogy már a pasik legyenek a hibásak! :DD
Ha meg ennek ellenére ráhajtasz a csajra akkor te vagy a rossz ember. Most akkor mit csináljon ilyenkor az ember? Várjon megint pár évig vagy játssza el ezt egy másik csajnál?
Engem egy nő se utasítson el olyan pasi miatt, akinél még a Sátán is sokkal szebb. Ez számomra lealacsonyító. A prostikkal meg semmi baj.
Láttam már szőkét 50 kilós, kopaszodó, égetett szájú szakmunkás korccsal. A jó csajok mindig az ilyenekbe szeretnek bele. De én aki sok mindent meg tudok adni egy nőnek velem még véletlenül se jönne össze senki.
Mit ér egy romantikus, jól fésült pasi egy égetett szájú, kopaszodó melóssal szemben. -.-
Mi az hogy a nőkben tartás?
Egyik egy égetett szájú, cigány fejűvel jön össze.
A másik meg magyar létére valami 50 éves cigánynak szül gyereket 20-on éves létére.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!