Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez még belefér?
Figyelt kérdés
Kamasz korom óta erős bugyifétisem van, ami az utóbbi időben teljesen eluralkodott rajtam. Rendelem őket a netről, vagy ha tehetem beugrom egy kínaiba, és veszek magamnak egy szép darabot. A legdurvább eddig az volt, hogy annyira megtetszett a párom egyik tangája, hogy egyik reggel elcsentem, és felvettem. Nagyon jó érzés volt, hogy a bugyija rajtam van, és egész nap fel voltam izgulva. Érdekelne, hogy vannak-e rajtam kívül,akiket ennyire vonz a női bugyi?2016. szept. 14. 14:58
11/25 A kérdező kommentje:
Szia 8-as! A múltkor én is felvettem a párom tangáját. Nagyon izgató volt,hogy rajtam van a bugyija,sokkal izgatóbb,mintha a saját gyüjteményrmből veszek fel egy bugyit.
2016. szept. 14. 21:00
12/25 anonim válasza:
Kérdező,szerintem nyugodtan mond meg a párodnak.
Szerintem nem lesz kiakadva. Elvileg a bugyis fétised egy részét ismeri.
13/25 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazad van 12-es válaszoló, bár egyszer finoman puhatolóztam Nála, de úgy vettem ki a szavaiból, hogy Ő ezt nagyon férfiatlannak tartaná. Egyébként régebben volt egy barátnőm, akit beindított, ha szex közben rajtam volt a bugyija, sőt egyszer viszonyom volt egy idősebb nővel, ő kérte, hogy vegyem fel a bugyiját, szóval lehet, hogy nem reménytelen a dolog...
2016. szept. 15. 08:33
15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 14-es!
2016. szept. 15. 12:59
16/25 A kérdező kommentje:
van esetleg tapasztalata valakinek ilyen téren? Szívesen beszélgetnék azokkal, akik hozzám hasonlóan rajonganak a női bugyikért, és szívesen viselnek női bugyit.
2016. szept. 15. 13:01
17/25 A kérdező kommentje:
Hát tegnap este finoman megemlítettem a páromnak, hogy olvastam egy párról, ahol a úgy szeretkeztek, hogy a férfin a párja bugyija volt, és mennyire feldobta a szexuális életüket, és megkérdeztem a páromat, hogy mi a véleménye róla. Azt mondta, hogy Ő ezt nem tudná tolerálni, mert teljesen elveszteném a férfiasságomat a szemében, és nem tudna rám ugyanúgy nézni, mint előtte. Úgyhogy eldőlt a dolog, marad, hogy titokban, ha megkívánom akkor veszek fel bugyit. Az első gondolatom az volt, hogy kidobom az összes bugyim, de tudom, hogy úgysem bírnám sokáig, és újra vásárolnék magamnak, és nem is akarom elfojtani magamban a bugyik iránti vágyamat.
2016. szept. 16. 08:52
18/25 anonim válasza:
Hol tárolod a bugyijaidat, és főleg hogy mosod/száritod, hogy párod elől rejtve marad?
19/25 anonim válasza:
Szegény kérdező :(
Nem értem a párodat. Most akkor ha nagyon kötözködni akarnál,akkor visszaszólhattál volna,hogy "az nem férfiatlan amikor ő van felül?"
Sajnállak,hogy ezt a fétishedet nem tudod kiélni.
Pedig ez még nem is durva...
20/25 A kérdező kommentje:
Ogen,egy kicsit rossz,pedig nem csipkebugyit szeretnék felvenni hanem egy egyszerű pamut tangát. A csipkebugyikért nem vagyok oda. Gondoltam már arra is,hogy este felveszem az egyik tangáját,amit imádok rajta,és nagyon beindít.
2016. szept. 17. 09:57
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!