Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez normális? Mit csináljak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

25 éves lány vagyok, és szűz.

Nem, nem azért, mert csúnya vagyok, ugyanis sok fiú szerint szép vagyok (habár én néha csúnyának tartom magam), hanem mert kissé félénk vagyok, vagyis kissé nagyon (de csak azokkal, akiket nem ismerek), és mert eddig nem igazán érdekelt a szex, az előző barátaimmal sem feküdtem le, amiből amúgy nem volt sok, egy kézzel megtudnám számolni, hogy mennyi. De ez most nem fontos.

Na szóval, van egy srác, 27 éves (kérlek, Istenem csak el ne olvassa ezt), akivel nem olyan rég elkezdtünk beszélgetni face-n (azaz nem most kezdtünk el, már régebben is rám írt párszor), és megbeszéltük, hogy átjön és lefekszünk egymással. Elmondtam neki, hogy szűz vagyok és még így is akarta, azt mondta, hogy mindent úgy fog csinálni, hogy nekem jó legyen. Át is jött pár napra rá (előtte amúgy egyszer sem találkoztunk), beszélgettünk, megcsókolt egyszer-kétszer, aztán elkezdett vetkőztetni. Látta rajtam, hogy ideges vagyok, ezért abba akarta hagyni (nem gondolta komolyan), de én mondtam, hogy csináljuk, ha már eljött idáig. Itt rájöttem, hogy igazából nem is akarom ezt vele, hogy nekem kell valamennyi érzelem ehhez, kell hogy valamit érezzek iránta, de nem akartam neki csalódást okozni, úgyhogy folytattuk. Levetkőzött és megkért, hogy szopjam le,

meg is tettem (nem mintha annyira szerettem volna, mégiscsak ez az első nekem, vagyis ez lett volna), utána óvszert húzott, addig én levetkőztem teljesen és lefeküdtem. Miután felvette, olyan durván próbált belém hatolni (pedig tudta, hogy szűz vagyok), hogy azt hittem ott döglök meg, persze csak próbált, mert olyan szűk voltam, hogy nem fért be, ezután megujjazott (egy kicsit sem gyengéden), még síkosítót is rakott belém, de olyan fájdalmaim voltak, hogy egyszerűen nem bírtam elviselni, ezért leállt. De mivel álló farokkal nem mehetett haza, így megkérdezte, hogy nem-e rakhatja popsiba (könyörgöm... ez komoly?), természetesen nemmel válaszoltam, így hát egyetlen hely maradt, ahova rakhatja. Igen, megint leszoptam és ezúttal bele is élvezett a számba, amit ki is köptem, olyan rossz íze volt, hogy képtelen voltam lenyelni. Hát ennyit arról,

hogy mindent úgy fog csinálni, ahogy nekem jó. A továbbiakban már csak beszélgettünk, de nem sokat, kb. 10-15 percet, aztán ment is.

A fájdalomra visszatérve, az ezt követő 3-4 napban többször is annyira fájt a hasam alatt (csak akkor szokott ott fájni, mikor megvan, tudjátok... a havi), hogy alig bírtam megmozdulni. Ez normális?

Na, most megint felkeresett ez a srác, azt hittem a történtek után hagyni fog, de úgy tűnik nagyon szeretné elvenni a szüzességem (?) Szerintetek találkozzak vele még egyszer?

2016. aug. 16. 04:13
1 2
 11/20 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
50%
Ezt a világ kamuját, édes istenem.:DDD
2016. aug. 16. 12:13
 12/20 anonim ***** válasza:
46%
És ez, hölgyeim és uram, a férfiak érzelmi szintje és szexuális kultúrája! Lehet őket megtapsolni!
2016. aug. 16. 14:09
 13/20 Noren1989 ***** válasza:
#12es, azért ne általánosítsunk ;)
2016. aug. 16. 14:10
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Ja persze, kár, hogy tele van az oldal ilyen kérdésekkel és szinte minden nő találkozott már ilyen ősemberrel...
2016. aug. 16. 14:14
 15/20 Noren1989 ***** válasza:
Vannak olyan kérdések i, hogy "Hogyan szűztelenítsem a barátnőmet?". Szerinted akkor ezek a srácok is nyilván csak úgy bevágják a lompit, mi?
2016. aug. 16. 14:23
 16/20 ceruzabácsi ***** válasza:
48%
Ostoba
2016. aug. 16. 18:59
 17/20 anonim ***** válasza:
60%
Már ne haragudj de megérdemelted. Facebookon? Istenem...
2016. aug. 16. 21:38
 18/20 A kérdező kommentje:
#10-es és #11-es: teljesen úgy történt minden, ahogy leírtam. Miért találnék ki ilyet?
2016. aug. 17. 14:57
 19/20 A kérdező kommentje:

#2-es: Semmi baj, nem kell bocsánatot kérned, ugyanis tényleg egy paraszt volt. Ha tudtam volna, hogy ilyen, biztos nem találkozok vele.

#3-as: Nem fogok vele többet találkozni, ha annyira szexelni akar, keressen egy prostit. :)

#4-es: Nem viselkedek úgy, mint egy használati tárgy, egyszerűen csak nem akartam csalódást okozni neki.

#6-os: Nem lesz semmilyen sorozat, ez egyszer történt meg, többször nem fog.

#8-as: Számomra az. De végül is jobb mintha 13-14 évesen veszíteném el, mint sok ostoba kislány. Köszönöm, megpróbálok vigyázni magamra, és sajnálom én is, hogy így jártam. Bárcsak visszafordíthatnám az időt.

#9-es: Köszönöm, de nincs szükségem információra, ugyanis mostanában nem tervezem "szűzteleníteni" magam.

#16-os: Igen, az vagyok, egy idióta. Tudom jól. Gondolom te/ön soha nem csinált(ál) semmiféle butaságot.

#17-es: Hogy megérdemeltem-e vagy sem, azt majd a jó isten eldönti. :D És csak hogy tudd, manapság már rengetegen ismerkednek Facebookon.

2016. aug. 17. 23:22
 20/20 Noren1989 ***** válasza:
Azért rámírhatsz nyugodtan, nem csak ebben a témában vagyok kompetens. ;)
2016. aug. 26. 22:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!