Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ennyire túlértékelve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Es_tut_weh kérdése:

Miért van ennyire túlértékelve ez a barátnő (meg szex) dolog?

Figyelt kérdés

Szabályosan azt látom hogy mindenki úgy hajtja a nőket, mintha létszükséglet lenne egy barátnő. Holott a levegő a létszükséglet, meg a táplálék.

A nők persze élvezik hogy a kantömeg lohol utánuk ezerrel és mindenki teszi a szépet hogy neki is lehessen nője és ezáltal ugye meglegyen a szex is, ami egyfajta státuszszimbólum a torz értékrendű társadalmunkban.

A legröhejesebb azonban a szex utáni sóvárgás. A férfiak szabályosan idegrohamot kapnak ha nem tudnak huzamosabb ideig dugni... és??? Ki lehet verni a bohócot, aztán lenyugszol. Én profi maszturbátor vagyok, évek óta nem volt nőm mégis kiegyensúlyozott vagyok állandóan. A maszti karban tart. Ez ilyen szimpla. Nem létszükséglet a nő!

Én nem vagyok homokos, vonzanak a nők, a szexet is szeretem, viszont nem értem miért kéne ezerrel hajtanom a nők után. Főleg hogy ugye elvileg egyenlőség van a nemek között, tehát nem is értem miért csak nekem kéne udvarolni.

Szóval szerintem ez az egész barátnő téma borzasztóan túl van értékelve. Fiúk, férfiak! Nem kell ahhoz barátnő hogy boldog legyél! Sok benned a vágy? Kicsapod! Ennyi!

Ráadásul egyedül élve sokkal de sokkal nyugodtabb életed lesz mintha egy barátnővel élnél, akik egy idő után hisztizni / követelődzni fognak. Mert ugye a barátnőihez hasonlítja magát, aztán ha az egyik barátnőjének a kanja pl elvitte nyaralni Timikét, akkor a mi nőnk is besír hogy mejünk Olaszba! stb...

Szóval szerintem inkább nyűg egy barátnő mint áldás. Minek hajtjátok a nőket ennyire?

Szerintem sokkal lazábban kellene a férfiaknak élniük. Lehet pl borozgatni, tudományokkal foglalkozni, a testedet építeni, stb... ezerféle dolog van amikkel jól el lehet ütni a szabadidőt nem feltétlenül egy barátnő legyen az, a bugyuta "szerelemes" programokkal.

A család intézménye más tészta, azt hasznosnak tartom, mert az a fajfenntartás módja. De a szimpla barátnős dolog szerintem túl van kapatva erősen.

Ti is úgy gondoljátok hogy túl van értékelve ez az egész?

2016. aug. 12. 09:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
62%
Jaj Ennyi önámító fa***got. Már a címből lejön, hogy te még az életben nem dugtál egy jót. Sőt semmilyet sem. Már a fájdalmas neved is egy önsajnáltató pancsert takar.
2016. aug. 12. 13:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap meg még azon sírtál, hogy képcsere után leléptek csajok és, hogy leszólták a hajadat.

Most meg jössz itt, hogy te profi fa***verő vagy. Komolyan, lehet még ennél is mélyebbre csúszni. Neked nem évek óta nem volt nőd, hanem soha.

2016. aug. 12. 13:28
 13/17 anonim ***** válasza:
69%

Hát igen, ha meg aszexuális vagy akkor ne gyere a szextopicban. Én se irogatok a homó, leszbi, meg bi részekbe..

ha meg csak egy önsajnáló vesztes akkor ne itt vinnyogj!!!

2016. aug. 12. 14:50
 14/17 anonim ***** válasza:
69%
Savanyú egy vénember lesz belőled hallod-e :D
2016. aug. 12. 15:10
 15/17 anonim ***** válasza:
91%

Aki olvassa ezt a nettó hazugságot.

A kérdező jelenleg is nőket fűzöget minden fórumon ahol csak tud. Közben tart 4 5 szerencsétlen virtuális nőt lelkiszemetesnek akik vállán naponta kisírja magát.

Hazugság minden amit mond.

2016. aug. 12. 17:51
 16/17 anonim ***** válasza:

Haaaat ha neked a barátnő inkabb nyűg mint áldás akkor eddig nem volt jo csajod😌amit észre vettem hogy sokan valóban statusz-szimbólumként tekintenek a barátnőre, mintha egy tárgy lenne. Nevezzük barátnő helyett inkabb szerelemnek, nos ha neked van egy szerelmed az sose lesz nyűg. A kölcsönös szerelem, szeretet, a közös pillanatok es akar a közös borozások vagy edzések a mindennapi életet gyönyörűvé tehető pillanatok, es nincs nyűg. Legalábbis ha a jo lánnyal találkozol. Ezek utan a szex nem hasonlítható a masztihoz kedves Maszturbátor😉Ugyanis az nem szex hanem szeretkezes. En pl mindig mindent megteszek a páromnak, es o is nekem, mind szexuálisan mind minden teren, nyűg nélkül, szerelemből😌Kívánom hogy te is megtalald a szerelmed🤗

21/L

2016. aug. 12. 18:24
 17/17 anonim ***** válasza:
78%

"A férfiak szabályosan idegrohamot kapnak ha nem tudnak huzamosabb ideig dugni... és???"

Azért idegbeteek mert nincs meg a képességük, hogy nőt szerezzenek.

" Ki lehet verni a bohócot, aztán lenyugszol."

Egy napok óta éhezőnek is lehet mondani, higy elég egy zacskós leves, attól még éhes marad.

" Én profi maszturbátor vagyok,"

Egészségedre élvező bajnok.

" évek óta nem volt nőm mégis kiegyensúlyozott vagyok állandóan."

A kérdés is erről tanúskodik.

" A maszti karban tart. Ez ilyen szimpla"

Ráadásul ingyen van.

" nem értem miért kéne ezerrel hajtanom a nők után. Főleg hogy ugye elvileg egyenlőség van a nemek között, tehát nem is értem miért csak nekem kéne udvarolni."

A nőtől is el kell várni, hogy emelje fel a s***ét.

"Fiúk, férfiak! Nem kell ahhoz barátnő hogy boldog legyél!"

Ki mondta, hogy kell?

" Sok benned a vágy? Kicsapod! Ennyi!"

Ez nem igy megy. A szex létszükséglet mint az evés meg az alvás.

" akik egy idő után hisztizni / követelődzni fognak. Mert ugye a barátnőihez hasonlítja magát, aztán ha az egyik barátnőjének a kanja pl elvitte nyaralni Timikét, akkor a mi nőnk is besír hogy mejünk Olaszba! stb... "

Meg kell nevelni ha már a Szülei nem tették meg. Nem kell a kívánságait teljesíteni. Ha bem teszik valami mehet isten hírével.

" sokkal lazábban kellene a férfiaknak élniük."

Pont úgy mint te.

"ezerféle dolog van amikkel jól el lehet ütni a szabadidőt nem feltétlenül egy barátnő legyen az, a bugyuta "szerelemes" programokkal. "

Ki mondta hogy kell. A nő csak egy szórakozási lehetőség, nem életcél.

" család intézménye más tészta, azt hasznosnak tartom, mert az a fajfenntartás módja."

A fajfenntartához dugni kell, nem feltétlen vagyonközösségre lépni egy nővel. Ha mondjuk megnősülsz de a csaj meddő, akkor nincs fajfenntartás.

2016. aug. 12. 19:35
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!