Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A hónalj nyalás bizar szerinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hónalj nyalás bizar szerintetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Házibul volt tegnap és egy lány ismerősöm akit nagyon szeretek (barátilag). A buli eljején megkérdezte, hogy lefekszek e vele, akkor még nem-et mondtam neki, de amikor már ittunk egy kicsit akkor is megkérdezte és én akkor már igent modndtam. Elkeztük csinálni és amikor én már azt hittem, hogy végetünk eaz előjáttékal akkor ő megszólal " Lehet furcsálani fogod de nem nyalogatnád a hónaljam" én errmeg "miért ne". Hát én valamiért nagyon élvetem ezt a hónalj nyalást. Hát ahogy éreztem meg láttam ős is a hátamon van vagy 10 karmolás nyom. Nektek nem bizar vagy furcsa ez az egész hónalj nagylás? én 21/f ő 21/l. Válaszokat előre is köszönöm!

#buli #hónalj #hónlajnyalás
2016. aug. 11. 00:58
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Nincs ebben semmi extra. Nyugi.
2016. aug. 11. 01:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

miért bizarr? én nekem van egy barátnőm és minden porcikáját szeretem. ha kedvem van ott nyalom meg ahol akarom, kivétel nélkül.

de attól mert a hónalját 1x-1x megnyalom, nincs hónaljfétisem...

azért mert az lábujjait egyszer-egyszer megszopogatom nincs lábfétisem...

stb.

Szerintem egy kapcsolat ilyen, ha imádod a másikat és minden porcikáját, akkor alap, hogy elkapnak olyan vágyak, hogy olyanokat is csinálj amit mással nem feltétlen csinálnál...

A helyzet adta dolog meg csak azért érdekes, mert esetedben nincs kapcsolatról szó, szóval furcsának furcsa, de felmerül bennem a kérdés, hogy talán vonzódik hozzád...

2016. aug. 11. 02:56
 3/9 anonim ***** válasza:
Igen, az.
2016. aug. 11. 15:36
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
nem az...
2016. aug. 11. 15:59
 5/9 anonim ***** válasza:

De hát az.

DE ATTÓL HOGY BIZARR, MÉG NEM JELENTI AZT HOGY BAJ VAGY ROSSZ.

Bizarrnak azt számít, amit csak egy erősen kisebbségben lévő embercsoport művel általánosságban. Szerinted 10-ből akár csak 6-7 ember rendszeresen nyalogatná a másik hónalját? Szerintem átlagban még 10-ből 1 sem, hanem kevesebb

Nem mondom hogy baj van a hónalj nyalógatókkal, de azt igen hogy amit csinálnak, az bizarr.

2016. aug. 11. 16:15
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
akkor ezáltal az utolsó azt is kijelenti hogy 10-ből 1 ember szerelmes vagy vonzódik a párjához úgy, hogy ez ne legyen undorító számára.
2016. aug. 11. 16:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem értem miről beszélsz.

Amit csak egy nagyon szűk kisebbség gyakorol a szexuálisan aktív emberek között, az bizarrnak számít. Legyen szó a lábfétisről, kakaszexről, pisiszexről, szado-mazoról, állatszexről, stb

Az emberek 80-90%-ának a szexben elég az orál, a vaginális szex és ritkábban az anál.

2016. aug. 11. 16:52
 8/9 anonim ***** válasza:

én arról beszélek, hogyha szeretek valakit úgy isten igazán és nem csak bebeszélem magamnak meg hobbi kapcsolatot tartok, akkor képes vagyok bármelyik testrészét megnyalni, sőt vágyom is rá, hiszen minden porcikáját érezni akarom.

Az más történet hogy mi szokás, a legtöbb csak hobbikapcsolat, ahol nincsenek meg ezen vágyak.

Tudod, két ember együtt, csak azért hogy ne legyenek szinglik, de semmi több.

2016. aug. 12. 21:46
 9/9 Jojoooka82 ***** válasza:
Bár engem kérne egy Nő erre szívesen nyalnám honaljat:)))) imádom simogatni szagolnek nyalni
2020. aug. 14. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!