Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhetnek olyan nők akik egy medencében fejre állnak ha fizetnek nekik érte?
Megpróbálom újra elolvasni a kérdésem és értelmezni, hátha rosszul fogalmaztam valamit. Te hol látsz benne olyat, hogy "Ki szereti ezt csinálni"? Na ugye, hogy nem a kérdésre válaszoltál!
Lehet szidni engem, miért kérdezek ekkora baromságot, ezt mindenki megteheti, de csak magában, mert ez sem volt kérdés.
Kérdező, nem Noblesse Oblige válaszával, hanem veled van gond: nem tudsz egy picit sem elvontan gondolkodni. A kérdésed az volt, hogy létezhetnek-e, a válasz, hogy ő olyan, tehát létezhet, sőt már mások is mondták, tehát létezhetnek.
Pihengessél, talán az segít.
Én többszőr elolvastam a kérdést, de nem tudom, ezért minek kellene fizetni. Bár, ma már semmi sem lehetetlen, szóval simán elképzelhető. Jó nyári meló lehetne kézen állni a vízben. :D
Ilyet amúgy még én is csináltam kiskoromban, bár melyik lány nem?
19L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!