Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hogy sikerült az első szex?
én már masztinál sem voltam a gyors tüzelő...első szexnél el sem mentem, mondjuk elég sokáig tartott és elég fárasztó is volt...
amikor magadnak csinálod, akkor te milyen gyorsan mész el?
ha gyorsan, akkor lehet előtte kellene csinálnod, de ha sokáig bírod, akkor szerintem a szexet is sokáig fogod...
előjáték legyen hosszú izgató, rendesen indítsd be a barátnődet :)
23F
Először menjetek el együtt uszodába v. strandra és azután a meztelen látvány sem lesz már annyira sokkoló.
Részletes leírást találsz a helyzetről, ha a Szexualitás keresőjébe beírod:
tapasztaltak szerint
Szexnel kemeny is alig tudtam lenni nem hogy elmenni.
Nem izgultam semmi csak egyszeruen fura volt nem ehhez az erzeshez szoktam.
De mivel dupla orgazmusa volt a baratnomnek igy orallal eljuttatott a csucsra szex utan
20/f
Megmondom őszintén, nekem az első szex katasztrofális volt. Én is azt hittem, hogy túl gyorsan elmegyek, de éppen ellenkezőleg, annyira ideges voltam, hogy nem is akart felállni. Beletellt pár alkalomba, hogy normálisan működjön. Azóta viszont nincs semmi gondom.:)
Szóval ha elsőre valami nem úgy sikerül, az nem jelenti azt, hogy örökre gondod lesz a szexszel. Gyakorlás, sok gyakorlás.:) (42F)
Mi az hogy jól kellene teljesítened?
Mi a francért kellene? Teljesíts úgy hogy a barátnődnek minél jobb legyen.
Ne görcsölj rá, hamar elmész akkor hamar elmész, legalább tudni fogja a barátnőd hogy nagyon gerjedsz rá. Egyébként neki is ez lesz az első?
Izgasd fel rendesen, legyen sok előjáték.
Ha meg túl hamar elmész, akkor esetleg vállaljatok be több menetet.
Aktuális kérdés, én épp néhány napja vesztettem el a szüzességem a barátommal :) ő is szűz volt, mindketten 19 felé közeledünk. Korábban már többször pettingeltünk, úgyhogy ismertük egymás testét, láttuk egymást meztelenül.
Az első alkalomnál sok előjáték kellett, de először még így sem fért belém a barátom, túl szűk voltam. Így még ujjazott kicsit, végül sikerült. Nem tartott sokáig az egész, egyikünk sem ment el, de maga az érzés jó volt. 1-2 percbe telt mire teljesen belém tudott csusszanni, szerencsére egyáltalán nem éreztem fájdalmat.
Nálunk voltunk, nyugodt körülmények között, szerelmesen, bízva egymásban. Enélkül nem ment volna, biztos vagyok benne :)
A második alkalom már sokkal természetesebben ment, pettinggel együtt kb 1 óráig tartott a szex. Ha szünetet tartottunk, mielőtt újra belém csúszott volna, kicsit megint ujjazott. Odafigyelt rám, óvatos volt, mégis szenvedélyes.
Remélem segítettem :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!