Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez tényleg erőszak volt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg erőszak volt?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy ismerkedek egy csajjal,akivel egyik este egy kicsit többet ittunk a kelleténél,és szexeltünk is utánna,közben elaludt,én pedig nem hagytam abba azonnal,egy kicsit még folytattam,de nem addig míg el nem megyek,csak nem vettem ki azonnal.Szerinte megerőszakoltam és ezért fel is jelenthetne,szerintetek igaza van? Mert mindig kedves voltam vele,és nem csak a szexre megyek,az igaz hogy már nagyon hiányzott és egy kicsit ittam is ezért nem tudtam visszafogni magam.

Tényleg hibás lennék?

2016. júl. 14. 04:46
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

<< Az alvó ember nincs akaratnyilvánításra alkalmas állapotban. >>

????? WTF?? Jó, álmomban beszélni én is szoktam de én nem vállalok felelősséget azokért amiket olyankor mondok....

2016. júl. 15. 13:59
 32/33 anonim ***** válasza:

<< Ez vajon honnan tökömből van:

Még a megkötözött, összebilincselt, ágyhoz láncolt, betömött/kipeckelt szájú partnernek is legyen egy egyértelmű "menekülőjele", ha sok volt a náspángolás, korbácsolás stb, és ki akar szállni, és akkor ott mindennel azonnal KÖTELEZŐ leállni, >>

A való életből, honnan máshonnan, vannak az igazi BDSM-nek alapvetései -- amik köztudottan Övenhányás Úrra a legkevésbé sem vonatkoznak. :D

2016. júl. 15. 14:04
 33/33 anonim ***** válasza:

Miquel is pont azt mondja amit én,

közben felfogtam :D csak én már ébren is alszom :D

2016. júl. 15. 14:07
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!