Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mert hiszik sokan hogy a labfetis valami beteges dolog? 20/F
Sajnos a legtöbb ember nem tud a "kereten" kívül gondolkozni és egyből címkéket aggaszt ezekre a dolgokra! Viszont a probléma ott kezdődik,hogy nem ez a legfőbb dolog amivel foglalkozni kéne,először a lányt kell megismerni,aztán ha szeretitek egymást úgyis alakultok egymáshoz,vagy nem😊De tényleg ez egy intim dolog,nem kéne kiteregetni,nem a testiség az első! Meg eleve egy idegen véleménye annyira érdekel mint engem barátok közt,tehát semennyire! Eddig mindegyik barátnőmnek új volt a lábimádat,mégis tudtak vele azonosulni,szépen rá kell vezetni,ahogy előttem is írták nem ajtóstul rontani a házba és betegesen csak erre koncentrálni! Majd idővel rá jöttök úgyis,ha meg nem akkor így jártatok. Én kívánom,hogy mindeki találja meg a saját igényének megfelelő lányt,de tényleg ne járassuk már le ezt a dolgot,ennek nem is itt lenne a helye,de hogy beteges lenne a lábfétis azért durva,viszont sokan tényleg betegesen hajszoljátok ami szerintem probléma,de mindekinek a saját dolga!
Én ezután sem fogok szégyenkezni mert szeretem kényeztetni egy igényes,tiszta női lábat,de nem ez az első,jó ha passzolnak egymáshoz a dilitek,de intellektuálisan kéne ugye passzolni aztán jön minden magátol..sajnos ebben a világban a türelem nem erény...
Mindekinek szép napot kívánok!
28/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!