Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább sportos alkatom van, mint nőies. Ez nagy baj? (Kép)
2016. júl. 4. 18:44
31/47 anonim válasza:
Jól nézel ki szerintem, de ez nem sportos alkat. Én is sportolok, étrenden vagyok, mégse mondom magamra, hogy sportos testalkatom van, csak izmos vagyok és dagadt. Te nem vagy dagadt, tényleg jól nézel ki, de a sportos alkattól messze vagy.
32/47 anonim válasza:
Szerintem átlagos alkatod van, kicsit pocis vagy, de még belefér. Viszont béna a képkészítési technikád. Távolabbról kellene lekapni, és olyan háttér előtt állva, ami fehér, vagy világos. Ráadásul bikiniben lenne a leghitelesebb, leengedett karokkal és nem behúzott pocakkal valamint meghagyni a környezetet, nem kisatírozni.
33/47 anonim válasza:
Akkor lesz sportos alakod, ha meglátszik rajtad.
Ha ma valaki elkezd edzeni, az holnap nem lesz tőle sportos.
Változtass az edzésterveden, legyen benne olyan, ami hasra megy!
Ettől függetlenül nem rossz!:) 24L
34/47 A kérdező kommentje:
4 éve kezdtem...
2016. júl. 4. 20:37
35/47 anonim válasza:
Szerintem a sportos alkat alatt te inkabb a kicsit ferfiasabbra gondoltal. A sportos szot az emberek a vekony, szalkas testre hasznaljak, vagy izmosra. Te egyiksem vagy.
36/47 anonim válasza:
Nekem tetszik az alakod, Csupán ha tökéletes akarnál lenni picit fogyhatnál DE NEKEM MEGFELELSZ :) 20/F
37/47 anonim válasza:
Huha hat messze allsz a sportos alkattol. Nem mondom, hogy nem sportolsz, csak nem latszik. Nem rossz az alakod, de tavolrol sem sportos. Maskor csinalj majd jobb kepet is, mert ennek nem olyan jo a minosege, es a satirozas is eleg zavaro. Zarojelben megjegyzem, ha nem birod masok velemenyet akkor ne kerdezz.
38/47 anonim válasza:
A lábadon látszik a sport, a hasad nagy.
39/47 anonim válasza:
A sportruhától még nem lesz sportos alakod.
40/47 anonim válasza:
Nem baj, szerintem jól nézel ki. 27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!