Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi cici de nagy kerek fenék? Miért nem lehet egyforma?
Az a helyzet, hogy elég kicsi a cicim, akkora mint egy narancs, viszont a fenekem elég nagy, szerintem akkora gyümölcs nem is létezik,majdnem egy röplabda mérettel egyezik meg, a tetejébe még kerek is genetikailag, de nagyon zavaró hogy a cicim nincs akkora. Úgy tudom csak "nagyobbítani" hogy a hasamra folyamatosan edzek, figyelek az étkezésemre, hogy ne legyen a hasamon háj, így valamivel nagyobbnak látszik.
Akiknek hasonló a helyzetük, azok hogy tudták elfogadni? Ruhát hogy tudtok választani?A pasik szemébe ez mennyire rossz vagy jó?
Hidd el a pasik inkább fenék pártiak, jómagam is. Sőt engem a kissebb mellek jobban izgatnak. Akinek viszont csak a melled/feneked miatt kellesz/nem kellesz, vagy szimplán csak a testedésrt akar, azzal ne is akarj semmit.
Ha egyéjszakás kalandozást akarsz akkor megrázod kétszer és máris tolonganak. De vigyázz, mert ha valóban olyan szép amilyennek mondod akkor sok tapizást eredményezhet, ne adj Isten zaklatást, molesztálást.
Sok sikert!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!