Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfigyeltétek már, hogy ebben a kategóriában milyen sokan vallják magukat 18 éves lánynak?
Figyelt kérdés
2016. júl. 4. 01:14
2/20 anonim válasza:
Igen, én is 18 éves lány vagyok!
28/F
3/20 A kérdező kommentje:
Trollok. Trollok mindenhol.
2016. júl. 4. 01:16
4/20 Igen, én vagyok! :) válasza:
Igen, nagyon egyszerű. Mivel a 18 az a korhatár, ami alatt nem írhat senki. Így aki az alatt van bekamuzza, hogy ne töröljék. Na és ennek tetejére jön a sok kamus fiúcska aki csajnak adja ki magát. Kézenfekvő életkor.
5/20 anonim válasza:
én 20-nak vallom magam, remélem jogosan és édesanyámék nem titkoltak el semmit a gyermekkoromból... :D
6/20 A kérdező kommentje:
#5 Azt is bevallod, hogy lány vagy?
2016. júl. 4. 01:29
7/20 anonim válasza:
igen, bevallom, kövezzetek meg :D
8/20 anonim válasza:
Én a sok leszbikus férfitól vagyok kiakadva :D Tudom, hogy a legtöbb férfi leszbikus, de ezek még próbáljak elhitetni is, hogy ők nőőőőők! :D
9/20 anonim válasza:
De mire jó az ha másik nemnrk vallod magad?
10/20 anonim válasza:
9-es,ez egy játék.
Az életben tipikus vesztesek,és ahelyett,hogy ezen változtatnának,itt alkotnak maguknak egy olyan életet,a "történeteikkel",amilyet szeretnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!