Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csinaljak? Tul sok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak? Tul sok?

Figyelt kérdés
Egesz nap csak maszturbalok, nem birok magammal. Mit csinaljak? Kezd ijeszto lenni hogy ennyire kivanos vagyok

2016. júl. 3. 15:30
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ja es 21/L
2016. júl. 3. 15:31
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

keress valakit aki kielégít rendesen:D

hiába maszturbálsz, az nem pótolja a szexet:P

2016. júl. 3. 15:31
 3/16 anonim ***** válasza:
75%

Nyugi, én is ilyen vagyok. Az utóbbi időben a megszokottnál én is sokkal jobban kívánom. Es valahogy soha nem elég.

18/L

2016. júl. 3. 15:33
 4/16 anonim ***** válasza:
egs
2016. júl. 3. 15:34
 5/16 anonim ***** válasza:
60%

keress magadnak partnert :D

23F

2016. júl. 3. 15:34
 6/16 anonim ***** válasza:
64%

Ha komolyan aggódsz emiatt és ez nem csak egy ajánlat a pasiknak, akkor én átgondolnék egy pár dolgot. Például, elég változatos és minőségi a maszturbáció? Nem unalmas? Valóban elejétől végéig élvezed, vagy csak az jár a fejedben, hogy "élvezzek már el végre"? Vannak esetleg olyan dolgok, amiket szívesen kipróbálnál maszturbáció közben, de eddig valamiért nem tetted meg?

22/L

2016. júl. 3. 15:35
 7/16 anonim ***** válasza:
86%
Fütyit neki!
2016. júl. 3. 15:35
 8/16 anonim ***** válasza:
nem tudom mi az amitől beindulsz mindig, de próbáld terelni a gondolataid, mással foglalkozni, ha pedig testileg vagy beindulva mindig, akkor valószínűleg nem kielégítő eléggé a maszturbálásod, újíts be és csináld máshogy:)
2016. júl. 3. 15:38
 9/16 anonim ***** válasza:
Sportolj valamit, akkor nem mindig ezen fog jarni az agyad.
2016. júl. 3. 15:49
 10/16 A kérdező kommentje:
Van partnerem es sportolok is minden nap, meg olvasok meg takaritok meg minden de meg igy sem birok magammal
2016. júl. 3. 15:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!