Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gyorsan elmegyek. Tanácsok?
Maszturbálás közben kb 20 mp alatt elmegyek,ha megállás nélkül csinálom,de amikor el akarok menni,akkor lassítok,és ezzel nyújtom el.
de ha szexelni fogok egy pasival,akkor rajta fog múlni,hogy milyen gyorsan megyek el.
Szeretném szabályozni akkor is amikor szexelni fogok.
tanácsok?
Lány.

hallottam arról,hogy pisilés közbe el el kell néha állítani a pisit,és ezzel az önkielégítés is jobb lesz??
Amúgy meg akkor megyek el gyorsan ha már felizgultam,de ha nem vagyok felizgulva,akkor kb 5 percig bírom.

Szia,én 19 éves fiú vagyok,és van mikor én is hamar elmegyek.Ha gondolod próbáljuk ki,de most komolyan ,nemvagyok én szerintem ronda,irj privit és meglátjuk:D
Remélem azért jo csaj vagy.
De amugy ritkán van ,hogy sokáig birom,de pl ha eddig még nemvoltál fiuval,akkor nemfogsz olyan hamar elmenni,mert kicsit zavarba leszel.
Tényleg szeretik?
Csak az a baj,hogy én szeretném,ha tovább tartana :(

Istenem! Ilyen csaj kéne nekem is. Mennyivel jobb, mint félóráig fűrészelni, hogy alattad is történjen végre valami.
Node komolyabbra fordítva: én azt olvastam, hogy Ti csajok képesek vagytok egymás után többtíz orgazmust is átélni akár egy aktuson belül is. Tehát a nőknek állítólag nincs refrakter stádiumuk. Ez nem tudom igaz-e, azt tudom, hogy a csajom elég soká élvez el és tényleg ügyesnek kell lennem ahhoz, hogy ne durranjak el az elején.
Na ez az utolsó válasz most jól jött!
ezek szerint nem gáz,ha ilyen gyorsan elmegyek (:

Lányoknál egyáltalán nem gáz - sőt még csak jobban beindítja a pasit :)))
22F

kedves kérdező!
kivételes helyzetben lesz a párod, mivel úgy tudja majd élvezni a szexet, hogy nem görcsöl, hogy még mennyi kell neked! ez jó dolog!
a második...harmadik...negyedik...stb menetet viszont már Te is bírni fogod! Hajrá ;)
Srác

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!