Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Le kéne feküdnöm a csajjal?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le kéne feküdnöm a csajjal? (többi lent)

Figyelt kérdés
Igazából nem jön be annyira, meg semmi, de azt mondta, hogy ő csinálná velem. Én még sosem csináltam, és nem tudom, hogy belemenjek-e egy ilyen egyszeri dolgos cuccba.:D Mármint amúgy jó ötletnek hangzik meg minden, de mivel sosem csináltam, meg nem is tetszik a csaj, ezért nem tudom eldönteni. Vagy úgy legyek vele, hogy egy dugás az mindig jó?:DD Nem tudom, hogy mit kéne tenne.:D (a csajnak nincs rossz alakja, de a feje kicsit..hát...nyilván nem akarok köcsögnek lenni, de hát na....:D)
2016. júl. 2. 00:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Minden idősebb ismerősöm azt mondta, hogy bánja a kihagyott csajokat. Ne légy olyan, mint az idősebb ismerőseim. Légy Kurta, használd a zacskót és GERAPPAAA!
2016. júl. 2. 01:22
 12/13 anonim ***** válasza:
De elkeseredettnek tűnsz. Ha tapasztalatot akarsz, akkor szexelk olyannal aki bejön. Ha olyannal akarsz szexelni akit nem is kívánsz, csak azért h dugj, akkor az gáz. Ha nem tetszik az arca, akkor szexelj olyannal akinek mindene bejön. Én sem dugatom meg magam olyannal aki nem jön be.
2016. júl. 2. 01:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy lehet ötletnek jó...de ha a dologra kerül a sor, esetleg nem fogsz felizgulni, mert nem vonz...

Vagy ha valahogy mégis sikerül és esetleg a csaj túl elkeseredett, akkor meg majd győzheted levakarni magadról... :D

2016. júl. 2. 06:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!