Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szexeltek már teljesen idegennel?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy pár oerc beszélgetés után már ment is a dolog, vagy első randin meg hasonlók2016. jún. 30. 22:07
2/14 anonim válasza:
én egy fiatal 20 éves csajjal
pultos volt egy helyen és dumáltunk pár órat
majd visszajöttem zárásra hazavittem volna de egy panzióba kötöttünk ki, reggelig szexeltünk
majd még jó párszor találkoztunk aranyos volt meg minden
44F
5/14 anonim válasza:
igen.
nem is egyszer.
pl-felcsíptem egy nőt szórakozóhelyen,lefeküdtünk,majd lehívott következő hétvégén bulizni,ott volt a többi barátnője,persze elmondta nekik,hogy szétdugtam hajnalig úgyhogy szépen mosolygott rám az összes.
az egyiküket megújjaztam a bárpultnál,aztán összejött egy hármas végül.
6/14 anonim válasza:
Volt már rá precedens, igen. Pont innen hoztam össze egyszer valakit. Írogattunk, aztán tali, dumáltunk vagy másfél órát, hazakísért, aztán megdugott. Izgi volt, bírtam.
8/14 anonim válasza:
Pontosan mire is irányul a kérdés?
9/14 anonim válasza:
"Írogattunk, aztán tali, dumáltunk vagy másfél órát, hazakísért, aztán megdugott. Izgi volt, bírtam."
Hát erre. :D
10/14 anonim válasza:
Ja hogy valósítsam meg újra a kalandot?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!