Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi lenne ha nem minden 2....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne ha nem minden 2. kérdés testi hibákról szólna?

Figyelt kérdés
főleg görbe farokról meg salátapunciról, amik nem testi hibák amúgy hanem genetika de mindegy.
2016. jún. 30. 20:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
kedves #10 igy jobban belegondolva..szted elég a 22/6? :D
2016. jún. 30. 21:05
 12/18 anonim ***** válasza:

10 # vagyok.

Ha csak ekkorával áldott meg a genetika ne búslakodj :D

Az átlag farok 26 ös :P és nem a méret a lényeg..

De míg barnán pecsételek,szexre gondolnom sem szabad :PP

2016. jún. 30. 21:09
 13/18 A kérdező kommentje:
nekem csak 13,45 centi hosszú és 26 a körmérete szal.. xd és jobban is teszed h nem pecsételgetsz össze-vissza, meg gondolsz itt a szexre, milesz ha megcsalsz vkit mentálisan? :D nemérdekel h aztse tudod kit, ezmár több a soknál xd
2016. jún. 30. 21:14
 14/18 anonim ***** válasza:

Bizony,hogy nem érdekel mert én is testi hibás vagyok az egyik mellem nagyobb mint a másik,ezért megkülönböztetés éri őket itthon,és ezért már a lelkem is sérült :D

Üdv a klubban magamnak.

2016. jún. 30. 21:21
 15/18 A kérdező kommentje:

nekem mindkét lábam hosszabb mint a másik, ráadásul akkorák az orrlyukaim mint egy duplacsövű shotgun csővégei.. van bnőm? igen.. viccelődünk vele? igen..zavar? nem :)

ja és se kocka has, se 22 centis farok, tudom gáz vagyok..bocs, de jobb igy :D

2016. jún. 30. 21:29
 16/18 anonim ***** válasza:

A kicsi és vékony pénisz (pl 12cm_3,5cm) az testi és genetikai hiba, ezt a nők is tudják és az ilyenektől gyorsan szabadulnak, mert nekik is szükség van kielégítő szexuális együttlétekre, amire a kisfarok képtelen.

Amúgy nem értem mi ezzel a problémád? Nem kell elolvasni ezeket a kérdéseket, főleg reagálni rá.

2016. jún. 30. 21:32
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát bocs :D Nem bírlak überelni kis mell hibámon túl tökéletes vagyok :D

Na meg szerény :)))

2016. jún. 30. 21:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Csoda lenne.:D 17/l
2016. júl. 1. 21:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!