Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ti részt vennétek egy neten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti részt vennétek egy neten megbeszélt taliban egy fiúval/lánnyal, akit nem ismertek? A tali célja az lenne, hogy mindketten kielégítsük fura és titkos vágyainkat. (Fiú kérdi)

Figyelt kérdés

Nem tennék ilyet, de mivel olyasmit szeretnék csinálni a lánnyal, amit cikinek tartanék ismerösök között, ezért mindenképp netröl kell, hogy megismerkedjek vele.. Nem beszélve arról, hogy az ismeröseim között nincs is olyan, aki ezeket a dolgokat úgy szeretné, mint én.

(Amikre gondolok most az a kikötözés, csikizés, többszörös orgazmus, szem bekötés, stb) :)

2016. jún. 30. 17:01
1 2
 11/15 anonim válasza:
Hàny éves vagy és a làny?
2016. júl. 1. 22:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem kell egy komolyabb ismertség hozzá, hogy valaki megengedje h kikötözzék. Azért még ha maga a cselekmény ( csikizés stb.) vonzó is, akkor is jobb az elővigyázatosság. Rengeteg elmebeteg ember szalgál az utcán sajnos. De szerintem ne add fel, csak számíts egy hosszabb ismerkedésre.
2016. júl. 22. 13:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Simán lehetséges, de ez a bizalomról szól. En szeretem a kötözős játékokat de azért egy idegennek nem merném megengedni
2016. júl. 22. 18:43
 14/15 A kérdező kommentje:

kedvesek vagytok :)

de en bevallalnam, mert ugyis megismerkedunk kozben :D

2016. júl. 23. 16:43
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha jól kiismerem az embert és nem csak kihasznalni akar akkor sztm benne lennék
2018. máj. 18. 20:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!