Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A Pasik / Férfiak! Miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Pasik / Férfiak! Miért undorodnak, tartják cikinek a nyálukat szex és önkielégítés közben? :D

Figyelt kérdés

Pl a párom imádja nyalni a testem, és ha utána hozzá ér a saját nyála, nem óckozik tőle! Ha szex közben" szükség van " nyálra, nem zavartatja magát, hanem szolgáltatja ő is, egyenesen imádom .. amikor a puncimra / puncimba csúrgatja. És amikor pettingelünk vagy előjátéknál csinálja előttem, nem rest a nyálát használni. Szerintem izgatóbb is és szívesebben is nyúlok utána oda, mint ha síkosítós lenne !!! :D

Viszont sok fórumon és itt is olvasni, hogy " fújj, b..is .. stb ".. :S szerintem pont, hogy nem!!!

Ti hogy vagytok ezzel ??? :D akár női szemmel, hogy látjátok ?? :D

2016. jún. 30. 16:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
94%
Néhány vénkecske szívesen csorgatja erre a kérdésre a nyálát
2016. júl. 2. 19:43
 12/12 anonim ***** válasza:
91%

Tessék, én nem vagyok nyálrajongó. Én pl. öklendezek, amikor mélytorkozós videót látok, és vastag fonálszerűen összeharákolják a nők a fqszt. Az a bajom a nyállal, hogy nyálszagú (büdös), hiszen a szájból jön, és tele van olyan enzimekkel, ami az emésztés megkezdéséhez kell, és mert takonyszerű az állaga.

Mellesleg attól is elhánynám magam, ha szájba köpne a csajom, vagy átcsurgatná a számba a g..cim.

Miközben a pi.nalével semmi bajom. Vagy az előváladékkal.

41F

2016. júl. 2. 20:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!