Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire bírjátok a nagyon nőies nőket? Nem a plázacicákat.
nekem a fiús lányok nem jönnek be...ahogy a pláza p1cs4k sem, a nőies nők viszont igen...de remélem egyre gondolunk...
23F
Nehéz annyira összeszedni a bátorságot, hogy ilyennél próbálkozzak be. Van mikor sikerül legyőznöm magam.
23/
F
Én viszonylag a nőies nők közé tartozom.
A volt barátomat teljesen kikészítettem ilyen téren. (nem is voltunk sokáig együtt) Őt nagyon zavarta, hogy lakkozom a körmöm, festem magam. (nem vakolat, de egy minimális sminket felszoktam dobni) Valamint azt sem értette, hogy minek vannak évszaknak megfelelő parfümjeim, minek használok hajpakolást, arcpakolást, ő ezeket teljesen felesleges dolgoknak tartotta...
A végeredmény meg tetszett neki, na mind1.
De olyan férfival is találkoztam már, aki ezeket kifejezetten szerette, nem zavarta az egy-két órás készülődésem, stb.
Nagyon férfifüggő, ez is...
#8 Te azt írtad le ami neked tetszik. :)
Külsőre és belsőre is gondolok. Minimális smink, akár szép körmök de nem 3cm-es, nőies öltözködés. Linkelek hogy mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!