Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Férfiak, mennyire bírjátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyire bírjátok a nagyon nőies nőket? Nem a plázacicákat.

Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 13:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nagyon de nagyon bírnám ...
2016. jún. 30. 13:32
 2/12 anonim ***** válasza:
Mutass képet, kb milyenre gondolsz.
2016. jún. 30. 13:36
 3/12 anonim ***** válasza:
Kifejezetten a nőies nőket bírjuk.
2016. jún. 30. 13:37
 4/12 anonim ***** válasza:
55%

nekem a fiús lányok nem jönnek be...ahogy a pláza p1cs4k sem, a nőies nők viszont igen...de remélem egyre gondolunk...

23F

2016. jún. 30. 13:38
 5/12 anonim ***** válasza:
55%

Nehéz annyira összeszedni a bátorságot, hogy ilyennél próbálkozzak be. Van mikor sikerül legyőznöm magam.

23/

F

2016. jún. 30. 13:45
 6/12 zóna_pocok ***** válasza:
Nem tudom neked mit jelent ez a kifejezes, de ahogy en elkepzelem, ugy nagyon tetszik. Mutass kepet!
2016. jún. 30. 13:48
 7/12 Komolyan mondod? ***** válasza:

Én viszonylag a nőies nők közé tartozom.

A volt barátomat teljesen kikészítettem ilyen téren. (nem is voltunk sokáig együtt) Őt nagyon zavarta, hogy lakkozom a körmöm, festem magam. (nem vakolat, de egy minimális sminket felszoktam dobni) Valamint azt sem értette, hogy minek vannak évszaknak megfelelő parfümjeim, minek használok hajpakolást, arcpakolást, ő ezeket teljesen felesleges dolgoknak tartotta...

A végeredmény meg tetszett neki, na mind1.

De olyan férfival is találkoztam már, aki ezeket kifejezetten szerette, nem zavarta az egy-két órás készülődésem, stb.

Nagyon férfifüggő, ez is...

2016. jún. 30. 13:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Mit értesz nagyon nőies alatt? Nőies öltözködés? Személyiség? Csak nagyon ad magára, vagy természetesen is szép? Például hosszú lábak, széles csípő, nagy mellek, telt ajak, hosszú göndör haj?
2016. jún. 30. 13:56
 9/12 A kérdező kommentje:

#8 Te azt írtad le ami neked tetszik. :)

Külsőre és belsőre is gondolok. Minimális smink, akár szép körmök de nem 3cm-es, nőies öltözködés. Linkelek hogy mire gondolok.

2016. jún. 30. 14:14
 10/12 anonim ***** válasza:
Nagyon imádom az ilyen nőket! Értik a dolgukat...:D
2016. jún. 30. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!