Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a férfiak nagy része nem szereti a perverz szexet?
Itt gondolok az enyhen dominans-alarendelt szerepre, ahol ő iranyit. Vagy jatekok, csunya beszed stb. Eddig csak egy ferfitől kaptam meg, a jelenlegi parom sem rajong erte. :)
PRIVAT UZENETET NEM KÉREK!
Aki nálam perverzebb azt gyógykezelni kell ... bár egyesek szerint már engem is kellene :-D :-D
41/F
Kedves #5
Ki mondta h undoritonak tartom? En imadok alarendelt lenni, kedves valaszolo... es azt akarom megtudni h a ferfiak miert nem szeretnek kicsit alazni a szexben.
Kedves #11
Ha egy nőnek voltak ferfiak az eleteben az mar kur.va? Eleg rossz hozzaallasod van mar ne is haragudj. Ki mondta h 10 pasival voltam mar?? Parbol is le lehet vonni a kovetkeztetest..
Lehet h csak torekenynek tartanak a ferfiak? Mert mar volt olyan is :)
Ez nem igaz. Szerintem a pasik többsége szereti.
Csak nem merik mert mindenhol azt hallják, hogy ha egy hajszála is meggörbül egy nőnek, akkor őt rögtön lecsukják. Meg vannak félemlítve a férfiak, a feministák meg rátesznek még egy lapáttal. Ma már a normál férfias viselkedés is bűn, nemhogy az ilyen.
Sehol nem mondtam, hogy 10 farok jár benned. De néhány eset után kijelenteni, hogy a nagy része ilyen nem vall értelmes gondolkodásmódra.
Vannak baratnoim akikkel beszeltunk errol, nekik sem jutott olyan ffi. Ha pedig egy ismeretlen embertol magadra veszel egy olyan dolgot h "nagy tobbseg" (ami nem azt jelenti h mind) akkor szerintem inkabb nalad van gond
En nem sertegettelek teged, hogy ilyen hangnemet meguthess velem szemben. Koszontem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!