Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem dohányzók, dohányzó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem dohányzók, dohányzó párral. Titeket zavar a füst, a büdös? Hogy bírjátok? Elmesélnétek?

Figyelt kérdés

Párom dohányzik és nekem évek óta nem sikerült megszoknom.

szerencsére a lakásban nem. Kimegy. De büdös a ruhája, a keze, a szája. Megsértődik, ha elfintorodom, mikor megsimítja az arcom, vagy nem akarok csókolózni.

2016. jún. 30. 00:00
1 2
 1/17 Komolyan mondod? ***** válasza:

Én nem dohányzom. Nem zavar különösebben, mondjuk azt nem szeretem, ha a lakásban cigiznek.

Nekem is volt olyan barátom, aki cigizett. Mondjuk ő ha tehette mindig kezet mosott cigizés után és bekapott egy rágót vagy egy mentolos cukor. Hát a cigiszagot nem vette el teljesen, de értékeltem az igyekezetét. Mondjuk ő leszokott a cigiről, állítása szerint miattam. (nem kértem tőle, mielőtt ez bárki fejében megfordulna)

2016. jún. 30. 00:06
 2/17 anonim ***** válasza:

Én is nehezen viselem, van hogy nem is figyel arra, hogy zavar a füst, mert általában bent cigizik a szobában.

Ki szoktam nyitni az ablakot vagy az ajtót, de ez sem nagyon segít, sokszor csípi a füst a szememet és kaparja a torkomat.

Anno mikor összejöttünk, nagyon figyelt arra, hogy ne kelljen a füstöt szívnom.

Most már kénytelen vagyok én tenni érte.

Sokszor elfordulok ha érzem, hogy büdös a szája, ő is tudja.

Reggelre, még ha fogat is most este, olyan a szájszaga, mint a pokol bugyrában fortyogó, kénköves vulkán...

2016. jún. 30. 00:09
 3/17 anonim ***** válasza:
Én is nehezen viselem de amikor szóvá tettem utána egyre jobban figyelt hhogy gyakran mosson kezet meg rágózik és azóta jobb
2016. jún. 30. 00:10
 4/17 A kérdező kommentje:

Évek óta együtt vagyunk. Eleinte figyelt rá. Rágó, kézmosás, néha még póló váltás is.

De most már csak annyit kapok, hogy "Ne nyafogj/köhögj már, mert elrontod a cigizést."

2016. jún. 30. 00:17
 5/17 Interferencia ***** válasza:
80%
De szép kapcsolatokról olvashattunk. :')
2016. jún. 30. 00:34
 6/17 anonim ***** válasza:
Személy szerint gyűlölöm a dohányzók intoleranciáját, annyira, hogy gyakran lesüllyedek az ő szintjükre és próbálok minél több ember előtt menni spermaszagú farmerban (alkalomadtán megspékelve egy-egy sunyi fingással), hogy érezzék az undorító szagomat, ezzel próbálva elégtételt venni azért, hogy a beleegyezésem nélkül károsítják az egészségemet ismeretlen emberek a cigifüsttel az utcán
2016. jún. 30. 00:35
 7/17 Interferencia ***** válasza:
100%
6: Ez igazán derék, több elismerést érdemelsz!
2016. jún. 30. 00:44
 8/17 anonim ***** válasza:

Én dohányoztam. A párom megkért rá, hogy tegyem le mert utálja, hogy egy hamutálat kell csókolgatnia.

Le tettem. Nehéz volt, de ő érte megtettem.

Állj oda a párod elé és közöld vele, hogy megkap minden segítséget, és megértést a leszokáshoz, szóval vagy te vagy a cigaretta. Ha tényleg szeret téged, akkor mindent kifog próbálni. Ha elintézi egy legyintéssel, akkor ideje elgondolkoznod a kapcsolatotokon.

2016. jún. 30. 00:46
 9/17 anonim ***** válasza:
Engem zavarna, de szerencsére a barátnőm nem dohányzik.
2016. jún. 30. 02:40
 10/17 icu75 ***** válasza:
69%
Engem nem zavar,amikor összejöttem vele akkor is dohányzott,ha zavart volna,nem is jutottunk volna tovább az ismerkedős szaknál. Nem is értem ha ez valakit zavar minek jön össze dohányzó emberrel? Persze ha leszokna nem bánnám,mert egészségtelen.
2016. jún. 30. 08:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!