Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem dohányzók, dohányzó párral. Titeket zavar a füst, a büdös? Hogy bírjátok? Elmesélnétek?
Párom dohányzik és nekem évek óta nem sikerült megszoknom.
szerencsére a lakásban nem. Kimegy. De büdös a ruhája, a keze, a szája. Megsértődik, ha elfintorodom, mikor megsimítja az arcom, vagy nem akarok csókolózni.
Én nem dohányzom. Nem zavar különösebben, mondjuk azt nem szeretem, ha a lakásban cigiznek.
Nekem is volt olyan barátom, aki cigizett. Mondjuk ő ha tehette mindig kezet mosott cigizés után és bekapott egy rágót vagy egy mentolos cukor. Hát a cigiszagot nem vette el teljesen, de értékeltem az igyekezetét. Mondjuk ő leszokott a cigiről, állítása szerint miattam. (nem kértem tőle, mielőtt ez bárki fejében megfordulna)
Én is nehezen viselem, van hogy nem is figyel arra, hogy zavar a füst, mert általában bent cigizik a szobában.
Ki szoktam nyitni az ablakot vagy az ajtót, de ez sem nagyon segít, sokszor csípi a füst a szememet és kaparja a torkomat.
Anno mikor összejöttünk, nagyon figyelt arra, hogy ne kelljen a füstöt szívnom.
Most már kénytelen vagyok én tenni érte.
Sokszor elfordulok ha érzem, hogy büdös a szája, ő is tudja.
Reggelre, még ha fogat is most este, olyan a szájszaga, mint a pokol bugyrában fortyogó, kénköves vulkán...
Évek óta együtt vagyunk. Eleinte figyelt rá. Rágó, kézmosás, néha még póló váltás is.
De most már csak annyit kapok, hogy "Ne nyafogj/köhögj már, mert elrontod a cigizést."
Én dohányoztam. A párom megkért rá, hogy tegyem le mert utálja, hogy egy hamutálat kell csókolgatnia.
Le tettem. Nehéz volt, de ő érte megtettem.
Állj oda a párod elé és közöld vele, hogy megkap minden segítséget, és megértést a leszokáshoz, szóval vagy te vagy a cigaretta. Ha tényleg szeret téged, akkor mindent kifog próbálni. Ha elintézi egy legyintéssel, akkor ideje elgondolkoznod a kapcsolatotokon.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!