Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Megengednétek, hogy megmasszírozzam a talpatokat, amikor kint fekszetek a strandon vagy parkban és napoztok?
Figyelt kérdés
Amikor nekivetkőzve és persze mezítláb fekszetek a füvön, ha odamennék, és felkínálnám, hogy megmasszírozom a talpatokat, semmit nem kell hozzá tennetek, csak nyugodtan tovább feküdni és rám hagyni, akkor mit szólnátok hozzá?2016. jún. 29. 15:02
21/26 A kérdező kommentje:
ja és beállnának a 3.-as válaszolóhoz hasonló margitkák, az kéne még :D
2016. júl. 1. 11:04
22/26 anonim válasza:
Én tuti más nem poénból is engedném, ha előtte meggyőznél hogy ez nekem miért is lesz jó... :D
23/26 A kérdező kommentje:
Hogyan győzzelek meg előtte? Dumáljam le rólad a cipőt? :D
2016. júl. 4. 12:18
24/26 anonim válasza:
Próbáld meg, önmagában is kihívás lenne nem? :D
25/26 anonim válasza:
normalis no tuti radkuldene pasijat vagy az apjat es jol megveretnenek, ha meg egyedul van is eleg neki csak elsikitania magat egybol ott teremne par pasi akiknek elsirna hogy zaklatod igy azok vernek ki beloled meg a szart is a valosagban ez tortenne
26/26 anonim válasza:
25: Azért nem olyan biztos az :D
Én már nem egyszer masszíroztam meg aznap megismert lányok talpát, történetesen strandon, uszodában is. Persze nem kérdés nélkül ráugrottam mint egy megvadult dobbermann, :D :D hanem előbb beszélgettem velük, ügyesen a talpmasszírozásra tereltem a témát.... és "megmutattam" miről beszélek. Ha tetszett nekik az első egy-két mozdulat, illetve vevők voltak a kényeztetésre, akkor folytattam... stb. Nem olyan ördöngősség ez sem.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!