Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen technikák léteznek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen technikák léteznek arra, hogy valaki ellenálljon a kínvallatásnak?

Figyelt kérdés
2016. jún. 29. 11:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
94%

De nem érted hogy 10-ből 10 embernek most erről a kérdésről a Guantanamo-öbölben lévő amerikai fogolytábor kínvallatásai jutottak eszébe vagy hasonlók?

Meg sokszor van máskor is hogy emberek azért tesznek fel itt a szexualitás kategóriában teljesen ide nem való kérdéseket, mert tudják hogy ezt olvassák a legtöbben és több választ remélnek ha ide teszik fel

2016. jún. 29. 12:33
 12/18 anonim ***** válasza:
94%
Válasz adó társaim...fogadjuk el,h mi mind hülyék vagyunk és csak a kérdező helikopter...kérdező,legközelebb konkretizáld,mit szeretnél...pl.:milyen technikák léteznek arra,h valaki ellenáljon egy valós bdsm kínvallatásnak...
2016. jún. 29. 13:10
 13/18 A kérdező kommentje:

"De nem érted hogy 10-ből 10 embernek most erről a kérdésről a Guantanamo-öbölben lévő amerikai fogolytábor kínvallatásai jutottak eszébe vagy hasonlók?

Meg sokszor van máskor is hogy emberek azért tesznek fel itt a szexualitás kategóriában teljesen ide nem való kérdéseket, mert tudják hogy ezt olvassák a legtöbben és több választ remélnek ha ide teszik fel"

Én értem, hogy szerinted 10-ből 10 ember ezt meg azt hisz de alapvetően egy kérdés nem azoknak szól akik erről meg arról ezt meg azt hisznek hanem azoknak akiknek van némi fogalmuk magáról a kérdésről, s hozzá tudnak szólni tippeket tudnak adni vagy ép magát a választ is tudják.

Elhiszem azt is, hogy vannak emberek akik valamikor valamit tesznek, pl. nem ide illő kérdést tesznek fel, de világosan és egyértelműen leirtam, hogy ebben az esetben nem ez a helyzet.

Tudom hogy itt 10-ből 10 embernek nem megy a szövegértés se de elő szokott furdulni, hogy 20-ból 1 nek azért megy.

Alapvetően nekik szól ez a kérdés, de tulajdonképpen minden egyes kérdés azoknak szók akik képesek azt megérteni s képesek hozzászólni is, nem pedig más kérdésekről, más hozzászólokról, s egyéb olyan dolgokról irnak (illetve nem irnak mert fogolytáborbeli kinvallatásnak ellenállásról se irtál pedig ez már a válaszba beleférne, s része is lenne a válasznak).

Ugy látom annak a megértése se megy hogy egy kinzás nak való ellenállás esetében lényegtelen a kinzás helye, kinzás marad az akárhol is történik. És az ellenállás módja is hasonló.

Ugy látom itt nem megy senkinek se hogy a kérdésre válaszoljon.

Persze én vagyok a helikopter aki kérdezek, s nem azok akik a válaszra képtelenek, csak mellébeszélnek.

De még idejöhet a 20-ból 1 ember bár nem valószinű hogy lesz kedve belekapcsolódni ebbe a "párbeszédbe" amit ti csináltatok a kérdéssel.

Megkérnék egy moderátort, hogy töröljön minden nem a kérdésre adott és kifogásolható hangnemű választ.

Köszönöm.

2016. jún. 29. 13:40
 14/18 A kérdező kommentje:

13:10 nem csak BDSM-re szólt a kérdés. De arra se voltatok képesek válaszolni amit hittetek ugyhog ynem kell konkretizálni nem kell leszükiteni olyan kört aminek a szükitésének semmi értelme.

Lehet hogy te azt hiszed ugy könyebben megérted a kérdést de ez nem valószinű.

Mindenki válszolhat olyan helyszin szerinti példára amilyenre akar, ha képes rá. Közületek itt senki se vol tképes egyik variációra se válaszolni.

A kérdés mindkét esetre szólt, a BDSM csak abbab más hogy annak a keretében van realitása a kipróbálásának.

Senki se fog elmenni az általatok emlitett fogolytáborba hogy kipróbálja, BDSM szeánszra azonban bárki elmehet ilyesmit kipróbálni.

De a kérdés szempontjából maga a helyszin lényegtelen, akinek van válasza annak a válasza mindkét helyszin esetében egyaránt érvényes.

2016. jún. 29. 13:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Egy csöppet elgondolkozhatnál a világodról...ne minket degradálj le azért mert te nem tudsz normálisan kérdezni. És hiába vagdalkozol azzal,h a hozzáértő a 20 ból 1 a próféta érti és megtudja válaszolni...ez pontosan ugyan az mint mikor az önjelölt "művészek" az értékelhetetlen hulladék műveikre aztmondják,h az túl mélyenszántó az emberek 90% a számára.Hosszú monológokban felelsz ezzel is igazolandó,h te márpedig egy hihetetlen inteligens soha nem hibázó ember vagy sőt kioktatsz mindenkit arról,h hülye mert nem tud választ adni a helytelenül feltett kérdésedre...Feltételezem teljesen rendben vannak az emberi kapcsolataid...na én kiszáltam ebből a katyvaszból,írj valami nagy röptűt az iq-hiányomról...
2016. jún. 29. 14:36
 16/18 A kérdező kommentje:

Semmiféle helytelen kérdésről nincsen szó.

A kérdés világos, egyértelmű, és a rá való válasz adása köznapi, nem igényel gondolatolvasást se egyéb különleges képességet. Az hogy sokaknak nem megy mégse nem jelent semmit. Nézz meg sok más hasonló témát ott megy a válasz a kérdésben levő már-már önmagát megválaszoló bonyolult s perciz okfejtés nélkül is.

Az hogy ide eddig az eddigi rövid idő alatt csak olyan emberek verődtek össze akinek nem megy csak pillanatnyi anomália.

2016. jún. 29. 15:53
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdező! Nem szeretnélek nagyon lekorholni, de tényleg fogalmazhattál volna érthetőbben is, esetleg zárójelben odaírva, hogy "BDSM, szerepjáték", vagy amit akarsz. Honnan szívják az itt böngésző földi halandók, hogy te mire gondoltál?

Az interrogációnak pont az a lényege, hogy a "fogoly" megtörjön. Lehet ismerkedni a fájdalommal, hozzászokni, felkészíteni magunkat a testi fenyítésre, mint ahogy a Nagy füzet c. filmben is tették a gyerekek, de még mindig ott a lehetőség, hogy a "vallató" erősebb kínzást alkalmaz, esetleg verbális/lelki hadviselésre tér át.

2016. jún. 29. 17:06
 18/18 A kérdező kommentje:
Írtam hogy nem csak és kizárólag BDSM-ről van szó hanem az csak ez egyik lehetséges, a gyakorlatban a legreálisabb és leginkább követendőbb példa. Fogolytábor is szó lehet mint helyszín sőt én bármi más helyszínt is elfogadok. Minek akartok folyton szűkíteni? Még mindig a szövegértésnél tartunk illetve legalább végre van olyan válasz aminek a fele a kérdésre adott válasz s nem csak kizárólag a kérdést akarja átszabni, vagy megnyirbálni.
2016. jún. 29. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!