Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sztárok klónjait árulnák elérhető árakon legális szexrabszolgaként, vennétek?
Vagy ha cyberanyag borította élethű robotok lennének.
Mondjuk 150ezer.
10:
Rendben! Legyen! Mindenki nyer ezek szerint :D
Bocs, de ez a válaszod most nagyon fölényeskedő volt és nem tudom mire fel. Igen, én is gondoltam hogy ezt fordítva is meg lehet csinálni. De ezzel részemről nincs semmi gond, hogy a nőknek is lenne ilyen robijuk férfi változatban.
Talán még annyi, hogy a nőknek némileg több érzelemre, törődésre, romantikázásra, intimitásra van szüksége mint a férfiaknak. Ha egy robot dug és elvégzi a házimunkákat, akkor az átlagos férfiak igényeinek 70-90%-át kielégítette. Ha egy robot dug és elvégzi a házimunkákat, akkor az átlagos nők igényeinek 20-40-60(?)%-át elégítette ki. Ezt most nem bántásból, piszkálódásból vagy vitagenerálásért írom, de ez így van.
Még mindig azt mondom hogy akkor legyen robot mindkét nemből, mindkét nemnek.
Haha jó vicc, bántásból! Ha nem vetted volna észre, ezzel a férfi nemet szólod le. xD Vagy nálad az a gáz, hogy valaki érzelemgazdag? Én mindig is sajnáltam a férfiakat, hogy ilyen "egyszerűek", és ezt te magad vallottad be.
Amúgy meg a nő legfeljebb vesz magának pl. egy kutyát. :) Emellett ott van a családja, apja, anyja, testvérei, unokatestvérei, barátai, munkatársai, szül gyereket, stb.
A két nem nem egyforma. Ezt még kamasz koromban elfogadtam.
Ha ebben bármi örömet lelsz, hogy a férfiak kevésbé vágynak érzelmességre.
Ezt nem jóként vagy rosszként kell felfogni, hanem eltérésként és ennyi. Te nem vagy toleráns, megértő az eltérő emberekkel?
Arról hogy mi leszólás meg mi nem, azt remélem érted hogy a férfiak ezt nem veszik leszólásnak
Rendben. Egyszerűek vagyunk. Nem vagyunk annyira érzelmesek. Oké, te nyertél
Az élet pedig megy tovább.
Klónt nem. Elképesztően bizarr és elrettentő lenne a tudat, hogy ez valójában egy emberi lény, aki szexrabszolgaságra kényszerült.
Robotot... nos, ez attól függ, mennyire élethű és mennyire tudja egy igazi ember illúzióját kelteni. De annyira nem lenne sürgős. Az igazi prostikra se vágyom annyira, még nem is voltam egynél se, pedig azok nagyságrenddel olcsóbbak (rövidtávon), és nincs is velük több gond.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!