Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire undorító a saláta punci?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire undorító a saláta punci?

Figyelt kérdés

Nem voltam még pasival és félek is előre, nem a szüzesség elvesztésétől hanem mert rettentően undorító saláta puncim van.

Több pasi haverom is van a bátyám miatt és ők előttem is szokták néha mondani ,hogy milyen gáz mikor lefekszel valakivel és el kell kezdeni hajtogatni. Pedig alapjáraton nagyon kedvesek és rendesek csak ebben így nem értek velük egyet ,mert erről nem én tehetek ,hogy ilyen és így van egy közülük akivel kezdene komolyabbra fordulni de emiatt nem merek úgy megnyílni.

Tényleg ennyire undortó lenne?

18/L

2016. jún. 27. 14:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
7%
Nyilván nem mert kamu az egész a mai fő téma a saláta punci és erre húztál egy kérdést, mert otthon ülsz és unatkozol
2016. jún. 27. 14:53
 12/30 anonim ***** válasza:
0%
naponta teszik fel ezt a hülye kérdést.
2016. jún. 27. 14:58
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
kicsit sem gáz. nem is értem egy punci hogy lehet csúnya. ha lefekszek valakivel lánnyal fekszek le nem csupán egy pinával és ha a lánnyal együtt vagyok nyilván tetszik, ezért tetszik a puncija is. szóval aki szerint csúnya az egy kisgyerek és biztos neki hatalmas, egyenes fallosza van, aki lecsúnyázza...
2016. jún. 27. 15:25
 14/30 anonim ***** válasza:

hidd el, ízlések és pofonok különbözők! nekem nagyon is bejön az ilyen punci, és rajtam kívül még sok más férfinek is.

ha neked nem tetszik akkor csak arra figyelj, hogy önmagadat ne fitymáld, rosszul esik annak, akinek meg éppen hogy tetszene!!

2016. jún. 27. 15:54
 15/30 anonim ***** válasza:
www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7900079-milyen-testalkatu-lanyoknal-gyakoribb-a-salatapunci
2016. jún. 27. 16:00
 16/30 anonim ***** válasza:
El se merem kepzelni mekkora intelligencia tultenges lehet abban a barati korben. Kisfiuk gyulekezete akik lehet hogy mar voltak lannyal, de halvany lila fingjuk sincs arrol milyen egy igazi no. Ha a punci alapjan itelnek meg egy not, akkor jobban teszed ha elkerulod ezt a csapatot, mert sok jot toluk nem fogsz kapni. Ha le akarsz fekudni valakivel az legyen ferfi ne kisfiu es hidd el akkor nem kell tartanod semmitol. Imadni fogja mindenedet. Ez en paromnak is nagyon erosen megvannak hosszabbodva a kisajkai, es soha semmi problemam nem volt vele. Imadom, mint ahogy ot is.
2016. jún. 28. 12:18
 17/30 anonim ***** válasza:
50%

Ne parazzatok csajok!!! A salata punci ritka kincs. Mondok egy peldat ami nem biztos hogy epp a legjobb indoklasa ennek, de peldakent felhozhato barmikor.

Szoval ha salata puncija van egy oromlanynak, akkor erte tobbet kell fizetni, es sokkal nehezebb hozza bejutni is mert annyira nagy a vendegkore. Es megjegyzem, hogy igen nehez talani ilyen lanyt. A ferfiak, hangsulyozom FERFIAK oda vannak az ilyen punciert. A kisfiuknal van az az agyrem, hogy undorito az ilyen.

Buszken viseljetek mert nagy kincs van a labatok kozott :)

2016. jún. 30. 10:43
 18/30 A kérdező kommentje:

Már nem most tettem fel a kérdést, de ugye ez örökre aktuális lesz nálam. Bár gondolkodtam már a műtéten is, arról mi a véleményetek?

Valami ilyesmi az enyém is ,mint a képeken (talán picit hosszabb):

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. aug. 11. 18:20
 19/30 anonim ***** válasza:
Latom neked barmit mond az ember, olyan mint halottnak a csok, hisz nem fogod elhinni. A kepen levok csodalatosak, bar tudom hiaba irom...kaptal csomo pozitivumot nem tudom mit kene meg mondania a valaszoloknak.
2016. aug. 11. 20:22
 20/30 anonim ***** válasza:
Az meg a masik, hogy nem tudom aktualis-e meg a kiszemelt, de ha ilyen sekelyes barom lenne lehet jobb is ha nem lesz semmi.
2016. aug. 11. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!