Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom a melleimet?!
Már 28 éves vagyok, de úgy érzem, a melleim növekedése megállt úgy 12 éves koromban.....
Igazából nem is a méret az, ami igazán zavar, hanem a formájuk. Kicsik és hegyesek.
Emiatt a szexben sem tudom magam teljesen elengedni, mindig azon gondolkodom, hogy vajon a másik mit gondol róla.
Volt egy barátom, aki egy vita után megjegyzést is tett rájuk, ami nagyon rosszul esett és végképp elvett minden önbizalmamat. Persze, tudom, hogy csak egy igazi paraszt mond ilyet egy nőnek, de akkor is.....
Már a műtéten is gondolkodtam, csak egy kicsit félek tőle.
Nem tudom, hogyan fogadhatnám el őket?
rosszul láttam, meg műtettem a szemeimet. nem próbáltam elfogadni h örök életemben szemüveget kel hordjak.
a lehetőséged megvan, és hogy leírtad tényleg nem lehet olyan szép
Sokan szeretjük a kis melleket!
Ha még hegyes is, hab a tortán.
Valóban bunkó paraszt volt, aki leszólta.
Hidd el, vannak akik az ilyen ciciket szeretik (én is). Fel a fejjel! ;)
En azzal a hozzaszolassl ertek egyet, hogy ha te magad nem tudod elfogadni akkor valtoztass rajta.
Ha azert zavar mert mas mit mond, azt szard le, kit erdekel. Amint elfogadod magad olyannak amilyen vagy, vagy valtoztatsz es utana fogadod el, pont nem fog senkit erdekelni hogy mekkor a melled.
Vannak pasik akiknek a kicsi jon be, vannak akiknek a nagyok, beszolnak szolj vissza, legyunk mar kicsit tokosebbek csajok es ne mindenen lelkizzunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!