Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Utálom a melleimet?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom a melleimet?!

Figyelt kérdés

Már 28 éves vagyok, de úgy érzem, a melleim növekedése megállt úgy 12 éves koromban.....

Igazából nem is a méret az, ami igazán zavar, hanem a formájuk. Kicsik és hegyesek.

Emiatt a szexben sem tudom magam teljesen elengedni, mindig azon gondolkodom, hogy vajon a másik mit gondol róla.

Volt egy barátom, aki egy vita után megjegyzést is tett rájuk, ami nagyon rosszul esett és végképp elvett minden önbizalmamat. Persze, tudom, hogy csak egy igazi paraszt mond ilyet egy nőnek, de akkor is.....

Már a műtéten is gondolkodtam, csak egy kicsit félek tőle.

Nem tudom, hogyan fogadhatnám el őket?

2016. jún. 27. 12:23
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%

rosszul láttam, meg műtettem a szemeimet. nem próbáltam elfogadni h örök életemben szemüveget kel hordjak.

a lehetőséged megvan, és hogy leírtad tényleg nem lehet olyan szép

2016. jún. 27. 12:26
 2/14 anonim ***** válasza:

Sokan szeretjük a kis melleket!

Ha még hegyes is, hab a tortán.

2016. jún. 27. 12:27
 3/14 anonim ***** válasza:
Így nehéz véleményt mondani róla. Olyan ez mint a fiúk méret problémája csak mi nem is tudunk változtatni rajta, nagyon ha esetleg akarnánk. Szerintem rengeteg olyan pasi van aki ettől még rádstartolna. Ha már komplexusaid vannak ettől akkor viszont valóban műtessd meg
2016. jún. 27. 12:29
 4/14 anonim ***** válasza:
A paraszt aki leszólta Adonisz volt?
2016. jún. 27. 12:30
 5/14 anonim ***** válasza:
91%

Valóban bunkó paraszt volt, aki leszólta.

Hidd el, vannak akik az ilyen ciciket szeretik (én is). Fel a fejjel! ;)

2016. jún. 27. 12:33
 6/14 anonim ***** válasza:
32%
Igen, utálod. De van egy jó hírem is. Neked van ennél nagyobb bajod is. Szép napot!
2016. jún. 27. 12:40
 7/14 anonim ***** válasza:
42%
Azért mondta a melleidre a szart anno, mert tudta, hogy az a gyenge pontod, de inkább csak dühből mondta, mintsem komolyan gondolta volna. Szóval hidd el, a kicsik és hegyes cicik a legszebbek. Volt ilyen barátnőm, tudom mit beszélek.
2016. jún. 27. 12:47
 8/14 anonim ***** válasza:
95%
Nekem meg beszólnak meg csúnya vörös a hajam,továbbá mert hófehér a bőröm.. Pár ezer Ft a hajfesték,és a szoli se drága,de miért is akarnék én megváltozni a paraszt kedvéért? Ha csak 1 pasi akad,aki szépnek tart ezek ellenére is,és úgy szeret ahogy a JóIsten teremtett,már boldoggá tesz,és letojom a többi "nekem senki" véleményét.
2016. jún. 27. 12:55
 9/14 anonim ***** válasza:

En azzal a hozzaszolassl ertek egyet, hogy ha te magad nem tudod elfogadni akkor valtoztass rajta.

Ha azert zavar mert mas mit mond, azt szard le, kit erdekel. Amint elfogadod magad olyannak amilyen vagy, vagy valtoztatsz es utana fogadod el, pont nem fog senkit erdekelni hogy mekkor a melled.

Vannak pasik akiknek a kicsi jon be, vannak akiknek a nagyok, beszolnak szolj vissza, legyunk mar kicsit tokosebbek csajok es ne mindenen lelkizzunk.

2016. jún. 27. 13:41
 10/14 anonim ***** válasza:
Ideje lenne felnőni.
2016. jún. 27. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!