Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ilyen melegben vesztek fel bugyit?
Figyelt kérdés
Előfordul hogy Ilyen melegben nem vesztek fel bugyit a szoknya vagy a ruha alá? Esetleg előfordult már hogy így mentetek valahová? utca, munkahely, iskola, stb..2016. jún. 27. 10:57
1/20 anonim válasza:
Van hogy nem veszek bugyit.Suliban is voltam így.
2/20 anonim válasza:
Hajra egyes hsz most a kerdezo rajtad kepzelegve recskazik ;)
3/20 anonim válasza:
Ha nem vesznek fel akkor nem lesz olyan melegük? Rohadt igénytelen
4/20 anonim válasza:
Itthon nem szoktam hordani, volt már többször is,hogy utcára is úgy mentem, pl bevásárolni. Munkahelyre,suliba azért veszek fel :D
5/20 anonim válasza:
Ilyet csak az tud csinalni akinek nincsen folyasa....
6/20 anonim válasza:
Tangát azért felveszek még melegben is, bugyi nélkül nem szeretek mászkálni :) 26
7/20 anonim válasza:
haat van h nem veszek :) van hogy zoknit se veszek :D
8/20 A kérdező kommentje:
csak azért érdekelt volna hogy más is van e így ezzel a kérdéssel, mert egy ismerősőmnél ez elég gyakori jelenség:) főleg ha pasizni megy:)
2016. jún. 27. 11:50
9/20 anonim válasza:
Természetesen igen,viszont itthon gyakran lekerül,elég egy hosszabb póló is az eltakar mindent.:)21/L
10/20 anonim válasza:
Nem, nem akarok elkapni semmilyen fertőzést (leülés ide oda) nem szeretném ha egy szellő felfedne mindent és sose lehet tudni mikor termelődik valami nedv (nem sokról beszélek) aminek kéne hogy valami felfogja ami nem a szoknya. Szóval minden időjárásban veszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!