Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexért albérlet? Elítélendő? - a lakást kiadó szemszögéből kérdezem
Az a helyzet, hogy van egy üres, kiadó lakásom és teljesen meguntam már, hogy a "kedves" bérlők próbálnak átvágni. Persze az elején mindegyik tündérmókus:)
Szóval most vagy az van, hogy üresen hagyom a lakást, vagy amit a kérdésben kiírtam - szexért kiadom, havi x alkalomért cserébe.
Nincs gondom a nőkkel, bár most nincs épp párkapcsolatom, de nem vagyok elveszett ember. Szóval ez egy olyan téma, amit az ember nem szívesen vall be társaságban, de ha kiderülne valahogy, hogy X pasi/tulaj a bérlőjével így állapodott meg, ti hogyan viszonyulnátok az illetőhöz?
Kort, nemet is írjatok légyszi! (előre is kösz' a normális hozzászólásokért)
Nagyon egyénfüggő, mindenkinek más a mérce.
Részemről én veszettül elítélném az illetőt.
Szerintem továbbá, a passzív jövedelemnek nagyon kéne örülni, hogy a semmiből csöppen, nem még amiatt méltatlankodni. Az albérlőknek is rosszak a tapasztalataik, fel vannak készülve, mindenki átvág mindenkit. Egyébként egy jól megírt albérleti szerződés segíthet ezen.
Há' hülyék vagytok totál megéri. Lesz hol laknom és meg is raknak időnként.
Helyből beköltöznék.
19/L
Nem elítélendő, de rossz albérlőket fogtál ki. Ha neked ez megéri. Attól függ, hogy mennyiért adtad ki. Az enyém 160e/hó. Ha azt nézzük, hogy egy átlag prosti extra nélkül 20e ft és heti 2x együtt vagyvele, akkor ugyanott vagy.
Én nő vagyok és van kiadott lakásom, szerződéssel, 2 tanuval, 30 nap után akármikor kirakhatom őket. Havonta-két havonta megbeszélt időpontban megyek, kaució van. Téged hogyan vágtak át?
#7 Akkor jöhetsz!
Amúgy meg erre szerződést írni nem tudom mennyire törvényes, szerződés nélkül kiadni a lakást viszont elég veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!